Hova érdemes kimenni dolgozni? És minek éri meg tanulni?
most kelet-németben vagyok,de nem a szivem csücske.eladóként dolgozok,minimális nyelvtudással egy kis helyen.sztem olyan hely lenne jó,ami azért közel van magyarországhoz,de a fizetés is jó.svájc,németben maradni,ausztria,belgium... nem tom.
na következő. szeretnék leérettségizni,utána természetesen szakmát tanulni.fogorvosi asszisztens az tetszene,de lehet h telitettség van belőle. olyanra gondoltam,ami kevesebb fizikai munkával jár.vagy vmilyen egészségügyi dolgozó,vagy esetleg rendőr,vagy annak vmilyen ágazata.. persze a nyelvet szeretném komolyabban tanulni,bár az angol jobban tetszik.. de azok a területek meg olyan messze vannak,és lehet h az élet is drága.. pl.london,írország,kanada.. olyan országokat soroltam fel amikről halottam ismerősők által,de ti egyéni véleményetekre is kiváncsi vagyok
Szerintem tanulj gyerekorvosnak. Egy eltévelyedett szerencselovag szerint ő végez, és máris garantált neki az évi 500ezer eurós állás. Ja, egyből magánpraxisban persze.
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!