Melyek azok az állások amivel sok pénzt lehet keresni?
1. Minden szakmában csak akkor tudsz sok pénzt keresni, ha jó vagy benne, mert hiába van keresett szakmád, ha te magad rossz szakember vagy.
Keresett és megfizetett szakmák egyébként szerintem mostanában:
gépészmérnök, villamosmérnök
IT-s
értékesítő terület ( csak akkor, ha valaki tényleg jó értékesítő - és nem telemarketingesre gondolok, hanem kifejezetten sales-esre )
jogász
közgazdász, pénzügyes - főként banki szféra
fogorvos, fogtechnikus -rajtam legalábbis tuti sokat keres az enyém :D
hr-es - ha multinál van és nem közalkalmazott
és még sorolhatnám.
Pl egy zseniális szakács biztos jól keres, ahogyan egy megbízható, nagyon jó fodrász, kozmetikus is
Szerintem az a lényeg, hogy jó legyen valaki abban amit csinál, és akkor kiaknázhatja a képességeit, és anyagilag sem lesz gondja.
a külföldiek.
ha magyar szakmát kérdezel, műszaki mérnök és programozó, az összes többi utána kullog. ezt külföldön is lehet hasznosítani.
illetve olyanok ahova nyelvtudás kel, de nyilván felsőfokú némettel értelmes ember nem akar egy magyar cégnél rohadni.
szóval ha nem akarsz éhenhalni, tanuld ezeket, közben szerezz 4-5 év tapasztalatot ezekből diploma előtt, mellé 2-3 nyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!