Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a reális bérigény az...

Mennyi a reális bérigény az alábbi álláshoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ma voltam interjún, minden simán ment, kérték, hogy gondoljam át, mennyi havi bért szeretnék (nettóba), és írjam meg e-mailben.

Vidéki, családi cégről van szó, aki fuvarokat szervez több európai országba. Árukat visznek ki és hoznak be. Az én feladatom lenne gyakorlatilag minden, az autók műszaki ellenőrzésén kívül. Tehát, a külföldi partnerekkel a kapcsolattartás, a fuvarok indítása, alkalmazottak kifizetése, kapcsolódó adminisztrációk,stb. Nyolc órás munka, de a munkaidő rugalmas, ha kevesebb a munka, napi 4-5 óra, ha több, akár 9-12 is. Szombatonként is kell dolgozni, ha úgy van.

Én 150 ezer nettóra gondoltam mi a véleményetek? Sok, kevés, vagy pont ideális?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. szept. 18. 18:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
No, mi lett?
2014. dec. 26. 10:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Kifejezetten irritálnak az olyan jellegű válaszok, amelyekben kiosztjátok, és minden butának elmondjátok a kérdezőt.

Leírta, hogy nettó,leírta, hogy családi vállalkozás, és leírta, hogy vidéken.

Tehát ne pesti multinacionális cégek fizetésével hasonlítsuk már össze a bért! Vidéken sajnos kevesebb a lehetőség, ezzel ők is tisztában vannak, ráadásul egy 380.000-es bruttó bért egy kis magyar vállalkozó elég nehezen termel ki.

Ha 250.000 bruttó körül ad neked, akkor már nagyvonalú, de nagyon is elképzelhető, hogy jóval kevesebbért jelent be, és zsebbe kapod a többit. Viszont sajna ennyiért vidéken már tapasztaltat is talál.

Az meg, hogy két tárgyalóképes nyelvtudással inkább külföldben gondolkodj, hát ha-ha. Sok ismerősöm 2 nyelvtudással takarít külföldön. Ők állítják, hogy jobban élnek, mint itthon, és boldogok, hát lelkük rajta. Viszont tapasztalat szerint, ha nem vagy mérnök, vagy orvos, egyéb irodai munkára inkább a helyieket alkalmazzák. Én meg nem azért tanultam, hogy takarítsak mások után.

Egyébként engem is érdekelne, hogy kaptál-e visszajelzést?

2014. dec. 28. 22:46
 13/14 A kérdező kommentje:
sziasztok! Nem lett semmi. Leírtam, hogy 140-150 ezret szeretnék kézhez kapni. Semmi visszajelzést nem kaptam azóta se :D De már nem is baj.
2014. dec. 29. 16:53
 14/14 anonim ***** válasza:
régi a kérdés, de azért megírom: fizetésnél ne sávot adjatok meg, mert akkor max. a sáv alján lévő fizetést fogják maguknak feljegyezni. Mindig egy számot mondjatok és ne kb., hááát, hanem határozottan bruttó/nettó x Ft, amely a juttatások függvényében alkuképes.
2019. ápr. 14. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!