Létezik, hogy még egy Tescoba se vesznek fel árufeltöltőnek?
Megkérdeztem egy retail HR-es kollégát, hogy hányan jelentkeznek egy árufeltöltői állásra. Azt mondta átlag minimum 150-en...
Ezek után az automata rendszer leszűri a kritériumok alapján azokat a jelentkezőket, akik a legideálisabbak (pl. munkatapasztalat, targonca jogosítvány) és a HR-esek az áruházban már csak ezeket a neveket kapják meg.
Ergo valószínűleg a te neved, mint pályakezdő, targijogsi nélküli valaki oda sem jutott az áruházi vezetőség elé, mert szinte biztosra mondom, hogy volt 10 jelentkező targijogsival meg min. 30 áruházi munkatapasztalattal.
Itt ennyi az ok egyszerűen.
Kedves kérdező
Megmondjam hogy mi a probláma nálad?
1,
-Tesco soha nem kér önéletrajzot,mindössze egy jelentkezési lapot kell kitölteni amit bármelyik ügyfélszolgálaton adnak neked.Ezt a kitöltött jelentkezési lapot az ügyfélszolgálatos hölgy minden nap végén továbbítja a tesco munkaügyi irodájába.Ők fognak felhivni ha kiválasztottak állásinterjúra.
2 Ahelyett hogy naponta ezerszásztizenhuszonkilencenharminc önéletrjazot elküldesz email-be a tesconak inkább fel kellene emelni a seggedet a számitógép elől és személyesen bemmeni jelentkezési lapért az ügyfélszolgálatra és kitölteni.Ezt szerintem jobban értékelik.Ki tudja lehet hogy az e-mail es önéletrajzokat meg se nézik.
Arra akartam ezzel célozni,tisztelt agyoniskolázott diplomások hogy kapitalizmusban egy multicégnél mindennek megvan a folyamata.Minden, bizonyos elv/sorrendiség alapján működik.
Nemúgy van hogy ukkmukkfukk odamegyünk oszt felvagyunk véve.
felejtsd el.
Tesconál akarsz dolgozni?
-Tölts ki a az ügyfélszolgálaton a jelentkezési lapot.
-Várja amig behivnak állásinterjúra
-Ha esetleg telefonon kérnek tőled önéletrajzot, végzettséget, tanfolyamot, bizonyitványt, diplomát stb azt meg vidd magaddal az állásinterjúra.
Egy multinál ez valahogy így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!