Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik, hogy még egy Tescoba...

Létezik, hogy még egy Tescoba se vesznek fel árufeltöltőnek?

Figyelt kérdés
Egy erős 4es érettségivel rendelkezem, elkezdtem egy szakmát de rájöttem hogy az az egész iskola egy lehúzás (mert már mindenért pénzt kértek), elzárult a pénzcsap és abba kellet hagynom. Főiskolára sajnos nem mentem a középsuli után, de gondolkodom rajta, hogy jövőre jelentkezem. Addig valami egyszerű munkára gondoltam PL: árufeltöltő. Na jelentkeztem is a Tescohoz de semmi visszajelzés... Létezik, hogy még oda se kellek?:SSS

2014. szept. 18. 11:52
1 2
 11/18 anonim válasza:
70%
Ha van jogosítványod, és gyakorlott vagy a vezetésben, akkor most ha jól tudom lehet jelentkezni kiszállítási asszisztensnek is.
2014. szept. 18. 15:21
 12/18 anonim válasza:
57%
Szerinted miért van ennyi munkanélküli ember? Mert jókedvükben nem akarnak dolgozni? Ez van, még árufeltöltőnek sem vesznek fel, igen. Több, mint 30 helyre jelentkeztem én is, és még csak vissza sem jeleznek, hogy nem kellek :D ( Több, mint 8 általánosom van, mielőtt valaki belekötne.)
2014. szept. 18. 15:30
 13/18 A kérdező kommentje:
hát ez szééép... nem mondanám hogy pozitivak a válaszok :D de igen megy tovább a próbálkozás.. apropó: egyik ismerősöm mesélte hogy csaknem 200 helyre adta be a jelentkezését az elmúlt hónapban és 1!!!!!! visszajelzést SEM kapott :D:D:D:D
2014. szept. 18. 22:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Évi 200 helyre pályázok, jó, ha 15 helyről jön vmi visszajelzés...Már hr tanácsadó által írt Cv-vel pályázok és így sem. Én meg a túlképzett és öreg kategória vagyok.
2014. szept. 19. 12:30
 15/18 A kérdező kommentje:
de ez is milyen jó, hogy mindenkire van valami "kategória", ami kizáró ok :D szimpatikus országban élünk :DD
2014. szept. 19. 13:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Megkérdeztem egy retail HR-es kollégát, hogy hányan jelentkeznek egy árufeltöltői állásra. Azt mondta átlag minimum 150-en...

Ezek után az automata rendszer leszűri a kritériumok alapján azokat a jelentkezőket, akik a legideálisabbak (pl. munkatapasztalat, targonca jogosítvány) és a HR-esek az áruházban már csak ezeket a neveket kapják meg.

Ergo valószínűleg a te neved, mint pályakezdő, targijogsi nélküli valaki oda sem jutott az áruházi vezetőség elé, mert szinte biztosra mondom, hogy volt 10 jelentkező targijogsival meg min. 30 áruházi munkatapasztalattal.

Itt ennyi az ok egyszerűen.

2014. szept. 20. 08:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Örülj hogy nem vesznek fewl árufeltöltőnek.Én az vagyok, elég gáz is.Minimálbér 66 ezer forint /8 óra.Enni, inni csak napi 1x lehet, WC re se engednek ki mert tölteni keellll.
2014. nov. 7. 23:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

Megmondjam hogy mi a probláma nálad?

1,

-Tesco soha nem kér önéletrajzot,mindössze egy jelentkezési lapot kell kitölteni amit bármelyik ügyfélszolgálaton adnak neked.Ezt a kitöltött jelentkezési lapot az ügyfélszolgálatos hölgy minden nap végén továbbítja a tesco munkaügyi irodájába.Ők fognak felhivni ha kiválasztottak állásinterjúra.

2 Ahelyett hogy naponta ezerszásztizenhuszonkilencenharminc önéletrjazot elküldesz email-be a tesconak inkább fel kellene emelni a seggedet a számitógép elől és személyesen bemmeni jelentkezési lapért az ügyfélszolgálatra és kitölteni.Ezt szerintem jobban értékelik.Ki tudja lehet hogy az e-mail es önéletrajzokat meg se nézik.

Arra akartam ezzel célozni,tisztelt agyoniskolázott diplomások hogy kapitalizmusban egy multicégnél mindennek megvan a folyamata.Minden, bizonyos elv/sorrendiség alapján működik.

Nemúgy van hogy ukkmukkfukk odamegyünk oszt felvagyunk véve.

felejtsd el.

Tesconál akarsz dolgozni?

-Tölts ki a az ügyfélszolgálaton a jelentkezési lapot.

-Várja amig behivnak állásinterjúra

-Ha esetleg telefonon kérnek tőled önéletrajzot, végzettséget, tanfolyamot, bizonyitványt, diplomát stb azt meg vidd magaddal az állásinterjúra.

Egy multinál ez valahogy így működik.

2016. aug. 26. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!