Akik a továbbtantanulás, külföldre/más városba költözést javasolják a tartósan (pályakzedő) munkanélkülieknek, azok mint gondolank mégis honnan kéne erre pénzüknek lennie?
szörnyű ez az oldal,hogy mindenki csak szidja a másikat. kedves kérdező, te mégis honnan tudod mennyit keresnek az emberek egy szezon alatt a balatonon? próbáltad? én 19 évesen egy szezon alatt 900ezret kerestem pincérként, de tény,hogy napi 16 órát dolgoztam, és ezért is fizettek meg. és elárulom nem csak én voltam így, mások is ennyit kerestek akik nem hotdogosnak vagy fagyiárusnak mentek a strandra.
a kérdésedre választ adva,pedig kérlek írj pár szót magadról. milyen végzetséged van? dolgoztál már vala?
munkanélkülin keresztül okj képzés? közmunka pár hónapig amig az alap induló tőkét a költözéshez meg nem keresed?
nyelvtudás? simán lehet korrepetálni, én egyetem alatt szinte ebből éltem.
fizetetlen gyakorlatra is el lehet menni pár hónapig valahol a lakhelyed körül,legalább tapasztalatot szereznél. külföldön is kell a tapasztalat,nem elég önmagában a papír,és a nyelv
Igen képzeld próbáltam,onnan tudom...
Amúgy van egyetemi diplomám(természettudományi),nyelvtudásom,most estin elkezdtem egy okj-t...Szóval nem itthon vakarom és várom a sültgalambot.
Mintha az én sztorimat olvasnám. Most ott tartok a dologgal, hogy itthoni egy év sikertelen keresés után külföldben gondolkozom (semmiből sem tart ott is meg itthon is egyszerre keresni). Szerencsém van, mert kaptam múlt hónapban egy ideiglenes melót, abból pont van annyi pénzem, hogy ki tudjak utazni meg haza tudjak jönni, ha gáz van. Bébiszitterkedést próbálom meg (így lesz szállásom és ellátásom). Ebből nem gazdagszom meg, de jobb, mint a semmi. Utána majd lehet valamit kezdeni, ott kinn másik munkát keresni vagy itthon.
Ha kevés lenne a pénzem mekibe, gyárba, már bárhová elmennék dolgozni, hogy legyen egy kis pénzem az utazásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!