Valaki ismeri ezt az oldalt, innen kerestek meg, érdemes e ebbe a tőzsdés dologba befektetni?
Külföldi számról hívtak,mondták hogy ez egy nagyon jó lehetőség nem kell sokat gép előtt ülni hanem lesz egy tanácsadóm aki figyeli a tőzsdét és napi 10 perc munkával 20-25% nyereséget érhetek el minimum de ugye a cégüknek is fontos a sikeresség,és a százalék.Na és mondta hogy tudja hogy magyarországon is van ilyen cég és ott fizetős hozzá az oktatás,ők ezt ingyen biztosítják,meg egy nagy angol bankal vannak kapcsolatban ahol se kezelési költség semmi ilyen nincs.Valaki próbálta már esetleg?
És mi a helyzet azzal aki nem tud 2percet keresgélni a neten? Az nem marad tudatlan?
A kérdésre is jöjjön akkor:
Nem érdemes. A tőzsde jó esetben évi 6-10% körül hoz,de általában inkább buksz. Olyan meg nincs, hogy minimum xy-t érhetsz el.
ma 14:32
Ki beszélt itt percekről?
ma 16:57
Te vagy a menthetetlen,én nem azt írtam konkrétan,hogy jaj be fogok szállni érdemes e,hanem kérdeztem hogy valaki próbálta e már ezt,és nem azt mondtam hogy be akarok fektetni,csak annyit írtam érdemes e befektetni,de akárkinek ha érted?
Atya úr isten ennyi ésszel szabadlábon mint te.
ma 19:10
Látom nem fogtad fel,nem vagyok palimadár mert nem akarok ebben az egész dologban részt venni,csak kíváncsi voltam valaki próbálta e már,ennyi.
Dehogynem akarsz, reggel 10-kor még szó nélkül bekajáltad, hogy belőled valami gagyi tréningen brókert faragnak és napi 10 perc munkával 25% nyereséget csinálsz majd. Már az autód és a házad is megvetted képzeletben.
Kellemetlen, ha az ember ennyire együgyű, de nem kell szégyellni, nem mindenki lehet értelmes, kellenek a hülyék is pl.: krumplit meg wc-t pucolni.
ma 19:23
Igazad van,akkor indulhatsz is krumplit meg wc t pucolni :D
Van autóm tehát arról nem kell álmodoznom,még talán házam is akad :D
Én nem kajáltam be semmit,de azért sajnálom,hogy vannak ilyen gyenge felfogásúak mint te,hogy még most sem tudod felfogni,hogy a kérdést nem úgy tettem fel hogy ha én most belépek milliomos leszek e.Fogom a fejem és szégyenlem is magam hogy ebben az országban hemzsegnek az ilyen gyenge elméjűek mint te.
Szerintem aki arra rácsodálkozik, hogy valaki 450 ezer helyett akár 380 ezerért is tud szerezni 1000 eurót, az inkább ne oktasson ki senkit se.... :D
Egyébként ha nem gondolkoztál volna el rajta, akkor ki se írtad volna a kérdést, pedig csak bele kellett volna gondolnod... 10 perc alatt 25% haszon? Normális ember már itt lecsapta volna a kagylót.... 100 forintból ezek szerint már 6 óra alatt több mint 300 ezret tudnék csinálni?(100*1.25^36)
Gondolkozz ember -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!