Karrier tanácsot szeretnék kérni: ötletek a további lehetőségekről?
Figyelt kérdés
Pályakezdőként helyezkedtem el(végre)egy a saját üzletágában ismertebb cégnél, ügyfélszolgálati területen (vásárlói).
Idegennyelvtudás: angol közé/gyengébb tárgyalóképes körül
Végzettségem kb lényegtelen: 2 éves fsz képzés, kommunikátor szak
1-2 évnél tovább nem akarok itt megragadni.
Milyen lehetőségeim lehetnek szerintetek utána, mely területek felé mehetek, ahol esetleg feljebb is lépegetni?
Sajnos nem nagyon látok itt fejlődési lehetőséget, pár hónap után már nem is nagyon kerül elő újabb helyzet,én pedig szeretek tanulni, fejlődni,de ez hosszútávon monoton, és a fizetés is kevéske a munkához képest..
most jól érzem magam és ennek is örülök, de a jövőmmel kapcsolatban szeretek előre gondolkodni.
2014. szept. 3. 19:32
1/2 A kérdező kommentje:
Bocs, 1-2 helyen elgépeltem, mert siettem, de azért érthető :)
2014. szept. 3. 19:35
2/2 A kérdező kommentje:
pl ügyfélkapcsolati munkatárs (Account manager), most ez jutott eszembe egy kommunikációs ügynökségi hirdetésről,amit láttam :)
2014. szept. 4. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!