Miért mondják, hogy jogászként nem lehet elhelyezkedni amikor a friss diplomások a statisztika szerint 1-2 hónap alatt találnak állás?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 21:59
1/5 anonim válasza:
a klasszikus jogász szakma telített, azonban jogi diplomával rengeteg helyen el lehet helyezkedni. aki kicsit tovább lát az ügyvéd, ügyész, bíró hármasnál, annak nem gond az elhelyezkedés sem.
2/5 anonim válasza:
A közigazgatásban, kormányhivatalokban, önkormányzatoknál, Navnál szoktak keresni jogi végzettséggel embereket.
Bírói, közjegyzői pálya csak kihalásos alapon. Ha van elég indulótőke, akkor az ügyvédség még járható út.
3/5 anonim válasza:
Ezt én sem igazán értem, hogy miért mondják.
Szerintem ez az ügyvédek által (R. L. - BÜK) által terjesztett marhaság, hogy lehessen minimálbérért is jelöltet foglalkoztatni.
/ügyvédjelölt/
5/5 anonim válasza:
Az baj, hogy ezeket a statisztikákat fenntartással kell kezelni, mert ezeket csak azoknak az adatait figyelembe véve tudják elkészíteni, akik válaszoltak a megkeresésre, és a többség nem válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!