Járt már más is úgy, hogy ottragadt, az "amig nincs más ez is jobb mint a semmi" munkahelyen?
ez tényleg nehéz és összetett helyzet!
Én gőzerővel hétvégente keresnék másik állást.
Túl jó munkaerő vagy ott ahol dolgozol, minimálbérért!
Professionon érdemes nézelődni akár a szakmádban is, pályakezdőként többet kereshetsz mint ahol most vagy 3 éve....
Sok sikert Neked!
Dettó ebben a helyzetben vagyok, pályakezdőként nem büfé diplomával a közszférába kerültem adminisztrátorként, lassan 3 éve ott vagyok. Szerettem volna posztgraduális képzést csinálni de pénzem nincs rá (de legalább hitelem nincs), időm se nagyon, a péntekről én se álmodhatok.
Délutánonként önerőből tanulok nyelvet, szerintem a nyelvtudás elég jó dolog lehet a munkaerőpiacon, ha máshol nem, a külföldi elhelyezkedésben. Kevés idővel is tudod fejleszteni, munkába menet, házimunka közben fülhallgatón...
Én is nő vagyok és a párom nincs oda az itthoni dolgokért, sok időm elveszi.
Meg folyamatosan próbálj jobb munkát keresni, én is ezen vagyok, csak a diplomámmal helyben alig van valami, oda is tapasztalat kellene, Budapesten pedig ahová felvettek volna az minimális fizetésnövekedésért napi 4 óra utazás lett volna.
Látom sajnos nem vagyok egyedül :(
Persze folyamatonsan nézem a hirdetéseket,pályázok de általában nagy semmi a válasz,vagy a köszönjük a jelentkezését,de...
Amúgy a legtöbb helyen kérnének jogsit,vagy még saját autót is-egykire sincs pénzem.A nyelvtanulást próbálom eröltetni,de már a diplomához kötelező nyelvvizsgát is csak nehezen préseltem ki,ebből sose lesz "fluent english",mégegy nyelv meg pláne nem...Mégcsak ez a rettentő kevés fizu se ejtene annyira kétségbe,ha leglább diplomás munkakörben a szakmámban dolgozhatnék modjuk a földtani intézetben,vagy a természettudományi múzeumban.De oda mind 3-5-10 éves gyakorlat kell,kutatói múlt,publikációk,de most komolyan honnan legyen,ha a közelébe se mehetek soha ilyen helynek?Ezért tanulta magát hülyére 5 évig az ember?Elkeserítő :(
Ugyanebben a helyzetben vagyok, és az a $zar, hogy munka közben nem vehetem fel a telefont, ha mégis elérnek egy helyről, ahova jelentkeztem, biztos, hogy olyan időpontban lenne interjú, amikor épp dolgozom.
Tehát szintén meg vagyok lőve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!