Különlegescsajszi kérdése:
Vajon lesz még hosszabbítás?
Figyelt kérdés
Legelsőnek is,aki jártas benne az válaszoljon a következő kérdésre! Szerintetek meddig hosszabbítanak az önkormányzatnál a hosszabb időtartamú közfoglalkoztatás keretében ?? Mert én már a 2. hónapot dolgoztam le segédmunkásként,és mindkétszer egy hónapot hosszabbítottak,és most hallom a többi munkatársaktól,hogy van olyan,akinek jövő februárig szól a szerződés,és van olyan is,akinek két hónapot,meg van az egy hónap,de azt tudom,mert nekem is csak ennyi volt még eddig.! Fontos,mert tudni akarom,hogy mire számítsak. Legalább az egy éves munkaviszonyt szeretném megszerezni,ha kell,akkor az önkormányzatnál,meg hogy dolgozzak, és persze,hogy legyen pénz.!:-) Előre is köszi a válaszokat!2014. aug. 26. 19:21
1/3 Polipeter válasza:
úgy látszik, hogy ez nagyon egyedi elbírálású Nálatok.
Lehet érdemes lenne a kompetenst megkérdezni a Önkormányzatnál
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom mire célzol ezzel!Úgy látszik megállt a tudomány,senki nem tudja erre a választ..? ! :D Pedig lehet nem is lenne olyan nehéz! Nem igaz,hogy senki nem jártas ebben !! Jó,majd megyek kérdezgetni pont az önkormányzatnál.. Isten f**za -.-
2014. aug. 27. 19:47
3/3 A kérdező kommentje:
Már megtudtam a kérdésre a választ! :)
2014. aug. 28. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!