Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagyon ciki, lenézendő az aki...

Nagyon ciki, lenézendő az aki 23 évesen férfi létére CBA-ban árú feltöltő?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, Lassan egy éve fejeztem be egy 2éves okj-s tanfolyamot ( ami csak pénz lehúzás volt, semmi tudást, gyakorlatot nem kaptunk.) ez alatt az idő alatt le betegedtem ezért nem is kerestem munkát, de most 3. hónapja már hogy jól vagyok, és szeretnék nagyon dolgozni. De sajnos nagyon semmihez nem értek mert csak egy érettségim meg egy haszontalan okj-s papírom van, ezért azt sem tudom milyen állást kereshetnék? Elkeseredettségemben arra gondoltam hogy elmegyek CBA-ba árú feltöltőnek minimálbérért, és mellette meg próbálkozom egy olyan okj-s képzéssel ahol kapok képzést és gyakorlatot, hogy a későbbiekben tudjak annyit keresni hogy akár egy családot is el tudjak tartani. A gond csak az hogy alapjáraton elég visszahúzódó, depressziós típus vagyok, és félek hogyha elmennék árú feltöltőnek annyi megaláztatásban lenne részem a fiatal vásárlóktól hogy egyfolytában szoronganék, elsüllyednék szégyenemben. Mi a véleményetek? Vagy ti mit csinálnátok a helyemben?

2014. aug. 22. 17:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én modjuk lány vagyok,de a pasik se tolonganak,ha meghallják mit csinálok és főleg mennyiért...
2014. aug. 23. 21:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát ez a tolongás kinézetfüggő is, aki meg csak azért kopik le mert keveset keresel nő létedre, az belőled szeretne megélni. Inkább örüljél neki, hogy megszabadultál ezektől a díszpintyektől!
2014. aug. 26. 15:22
 13/14 anonim ***** válasza:

A CNC hegesztőket, forgácsolókat keresik, főleg Ausztriában és Németországban. Szerintem érdemes lenne kitanulnod.

Több iskola hirdet ilyen képzést, de a különböző Kft.-ket meg ilyeneket kerüld. Inkább olyan képzésre jelentkezz, amit gépipari szakközepek szerveznek. Nekik van gépparkjuk (ami amúgy is kell, mert a középiskolai oktatás mellett zajlik szakmai is), és gyakorlati helyre is küldenek.

Az a baj, hogy itt Magyarországon teljesen mindegy, mivel foglalkozol, találnak okot a lenézésre és a beszólogatásra.

Sosem fogjuk elérni se társadalmilag, se gazdaságilag Nyugat-Európát. Például a fentebb írott országokban abszolút nem érdekel senkit, hogy te ki vagy és milyen iskoláid vannak. Ha elvégzed a kiszabott feladatot normálisan, senki nem piszkál. Viszont, ha nem dolgozol, előszednek; akár orvos vagy, akár villanyszerelő.

Ott szinte hiányzik az, ami itthon már mióta berögződött az emberekbe: az irigység, a rosszindulat, egymás szekálása.

2014. aug. 26. 17:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Az ilyen hegesztő társai halnak meg legkorábban.

Iszonyatosan megterhelő munka!

Buta,tuskó,tudatlan emberek között melózni egy életen ketesztül nem egy álom.

Ne reklámozd,mint tuti,mert megvan az ára.

Kikészülsz 40 évesen 10 gyógyszert fogsz szedni.

2014. nov. 19. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!