Ismeri valaki a Svit Finance nevű céget? Mit lehet tudni róluk? Volt valakinek tapasztalata velük? Elég nagy összeget ajánlanak fix fizetésnek.
Szia!
Engem is megkerestek nemrég (1 órája) e-mailben, így találtam meg a kérdésedet. Hiányzik a cégforma és nem tudom, miért kérik az elérhetőségemet, mikor az önéletrajzomban minden megtalálható. Adathalászat talán?
Látom, neked is gyanús.
Economía Para Tontos: Estafa Económica ( SVIT FINANCE )
laeconomiaparatontos.blogspot.com/.../estafa-economica...
Oldal lefordítása Írjátok be a keresőbe és kattintsatok az oldal lefordítására, és láthatjátok a kommenteket, úgy tűnik hamis a baba.
Sziasztok. Azóta valami fejlemény? Beszélt valamelyikőtök a céggel?
Engem is megkerestek én megadtam a telefonszámomat. Az összeg azt gondolom nem nagy, pontosan ideális ebben a szakmában.
Én is most kaptam tőlük mailt.
Ezek szerint senkinek nem túl bizalomgerjesztő a dolog. Először megörültem, hogy megnézték a CV-met és ők írnak, maguktól (bár nagyon a jövedelemmel akarnak megfogni=nyilván jutalékos, ehh), de mire a levél végére értem, kezdett gyanús lenni, hogy "lasszóval fogják" az embereket, pláne menedzsernek - mit kell menedzselni, pénzügyeket netán? Logisztikai asszisztens vagyok! -, illetve, hogy marketinges kutatás is beletartozik, ami megint csak bármi lehet, amiben embereket kell megkeresni, a legjobb forgatókönyvtől a legrosszabbig.
Plusz én azzal totóztam egy darabig, hogy három céget köpött ki a gugli, aminek benne volt a nevében a svit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!