Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdekelne. (? ) bővebben lent.

Érdekelne. (? ) bővebben lent.

Figyelt kérdés

Nos, 15 éves vagyok és nagy álmaim vannak :)

De néhol elvagyok akadva. Első elakadásom, ha befejezem a közép iskolát (informatika szakos), akkor elhelyezkedhetek dolgozni, illetve milyen helyen tudok elhelyezkedni(tudom kicsit hülyén hangzik, de nem tudom pontosabban megfogalmazni).

Illetve ez a érettségi+18 évet betöltöttség, egyenlő milyen munkával?(természetesen még mindig informatika szakos iskola-webmester,programozás,hálózatkezelés-)

2010. jan. 12. 20:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem az a fontos, hogy legyen gyakorlatod, különben nagyon nehezen kapsz állást. Tehát vállalj be BÁRMIT, ha máshogy nem megy akár ingyen, nyári munkában amit eredményként fel lehet mutatni később, pl weblap készítések, google pozicionálás, suli rendszergazda, amit tudsz. Az érettségi az még nagyon harmatos, ha nem tanulsz tovább jó adag gyakorlatra, szerencsére és ügyességre lesz szükséged, hogy megélj belőle. Úgyhogy tanulj tovább, akár levelezőn is.
2010. jan. 15. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!