Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kezdő budapesti programozóként...

Kezdő budapesti programozóként ha kérdezik, akkor kérhetek nettó 110. 000 fizetést, vagy az nem reális?

Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az nagyon kevés! Nettó 150-200 közt simán megkaphatsz, csak jól kell tudnod eladni magad. Ha nettó 170-et mondasz akkor még mindig mondhatja azt a cég hogy bocsi de nálunk a kezdők nettó 150-ért vannak, ha ez jó neked akkor felvettünk. Aztán meg eldöntöd jó-e :) Ja és nem mindegy milyen egyéb juttatások vannak, mert ha van egy 50ezres havi kafetéria kereted meg térítik a benzint/bérletet, iinternetet vagy telefont, azért az sem elhanyagolható szempont :)
2014. aug. 8. 09:52
 12/18 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Könyörgöm, nehogymár nettó 110-et kérj! Ha ennyire alulértékeled magad, nem csak magaddal, hanem az összes többi programozóval is kitolsz! Ennél egy kukás többet kap, gondolom nem ezért güriztél éveken át, hogy megtanulj programozni. 200 alatt szóba se állj velük! Egy barátom programozóként itthon, külföldi cégnél nettó 400-at kapott kezdőfizetésként.

2014. aug. 10. 08:14
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Többet fogok kérni mindenképp, csak más ismerőseim álláskeresési tapasztalatairól hallottam, akik nem infósok. Elmondásuk szerint azt veszik fel a sok jelentkező közül, aki a legkevesebb fizetést kéri.

Fogalmam sincs mekkora a túljelentkezés IT szektorban egy-egy állásra, de eleve hátránnyal indulok, ha a gazdaságinformatikus diplomámat nézik. Ha a programozási tudásomat, akkor nem.

2014. aug. 10. 19:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Programtervező mesterképzést tervezek csinálni, ám hiába voltam négyes-ötös tanuló, nem érzem annyira okosnak magam, hogy a felvételi elbeszélgetés sikerülne arra a szakra.
2014. aug. 10. 20:02
 15/18 eszter55 válasza:

Az eredményt (ha nem probléma, légyszíves írd meg ide, hadd okuljunk.

Egyébként IT. szakemberekből (kezdő, nem kezdő) jelenleg bármennyi el tud helyezkedni itthon is. Nincs túljelentkezés.

2014. aug. 11. 08:30
 16/18 anonim válasza:
Kezdőként én elkérném a nettó 270-et. Minimum.
2014. aug. 11. 19:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Többet kérj mindenképpen. Nekem még semmilyen diplomám nincs, és gyakornokként 160-170 ezret kapok programozóként. Egy közepes magyar vállalkozásnál. A csoporttársaim dettó ekörül. Pedig aztán mi még egyetemi projektmunkát, meg open-source projektet sem tudtunk felmutatni. Egy srác, aki velem kezdett ugyanott, nettó 220 ezer + cafeteria fizut kap, mert neki már a kezében van egy msc diploma. Én a helyedben legalább nettó 200-at (bruttó 300-320) kérnék. Java fejlesztőként meg pláne.
2014. aug. 11. 23:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Elírtam: szóval a velem kezdett srácnak bsc diplomája van, nem msc. De mellette nem volt tapasztalata, semmi. Így kapja a nettó 220-at.
2014. aug. 11. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!