Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen vállalkozást éri meg...

Milyen vállalkozást éri meg elkezdeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van 10-15 ezer euróm készpénzben, milyen vállalkozásba éri meg belefektetni ?

2014. aug. 3. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amilyenhez értesz! :) Elég rizikós egy induló vállalkozásba tolni a pénzed, még úgy is, hogy érted mi zajlik ott, nem úgy, hogy fogalmad sincs róla. Ma Magyarországon az induló vállalkozások 90%-a nem éli meg a 3. életévének a végét!
2014. aug. 3. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
amihez értesz...
2014. aug. 3. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
amihez értesz.
2014. aug. 3. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kérdések feltevésekor látszik, hogy akinek pénze van, még nem feltétlen okos is. Ugyanis én, amikor vállalkozásban gondolkodtam, tudtam mihez értek, mit akarok csinálni, ezért piackutatásba kezdtem, felmértem a terepet, üzleti tervet készítettem, megterveztem a marketing stratégiát, stb, stb. Ezek a fontosak, nem ilyen noname oldalakon írtam ki kérdéseket. Ha még ötleted sincsen, akkor sikeres sem nagyon leszel. Ugyanis először meg kell nézned hogy mihez értesz. Utána kell egy jó terv. Jó vállalkozáshoz idő kell. Nekem attól az időponttól amikor eldöntöttem hogy vállalkozó leszek, addig míg el nem kezdtem a tevékenységet, 1 év telt el. Bár nekem külföldön van a cégem, de idő akkor is kell, nem megy csak úgy.
2014. aug. 3. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!