Mit dolgoztok egyetem mellett?
Figyelt kérdés
Milyen beosztással és kb mennyit kerestek vele? Előre is köszi a válaszokat.2014. aug. 2. 19:23
2/7 A kérdező kommentje:
Ez a baj,hogy nekem sincs,de pénzem se :( Ezért is érdekelne,hogy mások hogyan oldják meg a dolgot. Ha nagyon akarok akkor egy kis időt persze rá tudok szánni,de a jegyeimen meg fog látszódni,meg amúgy se vagyok biztos,hogy ennyi idővel hogyan tudnék vállalni munkát.
2014. aug. 2. 21:49
3/7 anonim válasza:
Nyelvet tanítottam egyetem alatt, 4000Ft/90 perc áron. Havi 20 és 150 között mozgott az ebből bejött pénz, mellette volt elég időm elvégezni 2 szakot párhuzamosan.
4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: gondolom nem műszaki szakokat végeztél el :D De amúgy ez a nyelvtanítás jó dolog,pénz is van benne,szóval grat.
2014. aug. 3. 17:27
5/7 anonim válasza:
én egy évig burger kingben dolgoztam, mellette én is nyelvet tanítottam. vidéki egyetemvárosban élek, így 1000 ft-ért tartottam 50percet. ebből havi 50-60ezer ft jött össze. aztán a vodafonnál kaptam állást a német ügyfélszolgálaton, ez fix rész munkaidős állás volt, heti 20 órát kellett mennem, de úgy ahogy akartam. ez mellett már nem volt időm tanítani, de 90ezer ft körül volt a havi fizetésem. pénzügy és számvitelt végeztem, nagyon nem volt egyszerű munka mellett, nem is hajtottam ösztöndíjra :)
6/7 anonim válasza:
Kedves kérdező: nem, még csak nem is informatikai vagy gazdasági szakokat, mégis keresek annyit, mint bármelyik informatikus vagy mérnök ismerősöm hasonló mennyiségű tapasztalattal, szóval édesmindegy, legalább szerettem, amit tanultam. :)
7/7 anonim válasza:
Heti szinten 2-4 napot dolgozok, de csak éjszakás műszakban, mert nálunk rengeteg gyakorlati óra van és az előadások is zömében katalógusosak. Tanulmányi és a szociális ösztöndíjtól függően dolgozok általában, de nagy átlagban havi 40-50-et megkeresek és így mindennel együtt már egész jól kijövök a pénzemből. Főként gyári munkák/árufeltöltés jön szóba az éjszakás műszak miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!