Hol tudok hatékonyan munkavállalókat toborozni?
Egy viszonylag friss startup cégnél vagyok és a személyügyek, így a munkaerő toborzás és első körös kiválasztás hozzám került. A problémám az, hogy egyelőre 15 embert kellene találnom, de nincs keret a fejvadász cégekre, sem a fizetett álláshirdetésekre. Különféle területek pozícióiról lenne szó, de mindhez elég komoly szakmai követelmények vannak. (Informatika, Pénzügy, Marketing, Mérnök, illetve adminisztráció a területek.)
Hol tudnék ingyen, vagy minimális anyagi ráfordítással munkavállalókat toborozni?
Leírtam. Egy meghatározott idegen nyelv ismerete és használata írásban és érettségi.
De itt nem toborozni akarok. Nem fogom feltenni az álláshirdetést és még csak a nyelvet sem elárulni.
akkor csak privátban légyszi hogy megtudjam miből érdemes ön képezni magamat
nem mondom el senkinek
Esetleg próbálkozz meg facebookon a Szárnyas Fejvadásszal, nem tudom ismered-e. Ők kiteszik az oldalukra, majdnem 151 ezer követőjük van, csak van közöttük olyan, aki megfelel a követelményeknek. Az a lényeg, hogy hangsúlyozd ki (akár caps lockkal), hogy pl erre az adminisztrátori állásra CSAK OLYAN JELENTKEZZEN, AKI RENDELKEZIK xxxx NYELVTUDÁSSAL.
Meg ha lehet, ne gmail-es címre kérd az önéletrajzokat (hanem cégesre), mert az ilyenekre nem szívesen küldik az emberek el az önéletrajzukat...
Még az előző vagyok.
Én is állást keresek most (sajnálom, hogy nincs különleges nyelvtudásom :)), és én nem keresek apróhirdetéses oldalakon, egyszerűen komolytalannak tartom ezeket. Sok sajnos az átverés. Én a profession-n szoktam keresni (őszintén, ezen nem tudom hogy működik a hirdetés), a Szárnyas Fejvadász facebook oldalán nézem meg mindig az álláshirdetéseket, és az indeed.com-ot használom. Ott is van sok kamu, de még mindig nem annyi, mint az apróhirdetőkön. Próbáld ki esetleg ezt is, ez is ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!