Napi nettó 100 lej jó fizetés Romániában?
Már nem azért,de tudod,mennyit ér egy lej? Elárulom, 60-70 Ft-t. Magyarul 100 lej= 6-7000 Ft. Sztem nagyon jó,legalábbis az ottani havi fizetésekhez viszonyítva (ami átszámolva 35-40.000 Ft körül mozog
(mellesleg :erdélyi vagyok szal nem hasraütésszerűen mondtam a 35-40.000-ret )
Kedves "szakács úr" ! Én lennék az első válaszoló. Lehet h ismerjük egymást,mivel én is Szatmárnémetiben lakom,egyszer talán össze is futhatnánk,h megvitassuk eme nagyon fontos fizetési problémákat...najó,ez csak vicc volt.
Én meg azt nem értem h Te honnan szedted a 1800-2200 lejes fizetést,annyit az átlagember ott nem keres...(mondom az ÁTLAG,persze vannak kivételek,mielőtt még belekötne vki..)
Jó,én pl. megkeresem az 1000 lejt,de sógornőm,aki egyelőre csak gyárba vettek föl,ő tényleg nem keres többet 6-700 lejnél..(voltam a gyárban,tudom pontosan mi a munkája és h milyen keményen kell ott dolgozni,ez a fizetés meg rohadtul nem sok ahhoz képest)
Egyébként pedig örülök h ennyi munka mellett még a barátnődre is marad időd:)-bár ez már nem ide tartozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!