Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pár kérdés a YouTube partnerpr...

Pár kérdés a YouTube partnerprogramról?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Van egy régi YT csatornám amivel régen sokat foglalkoztam hobbi szinten és most észrevettem hogy lehetőségem van pénzt keresni vele.A YT beállításoknál elfogadtam hogy ezután pénzt kereshessek vele,és társítottam hozzá egy AdSense fiókot is.

1. Kérdés:Nos mivel nem jelentkeztem egyik partnercéghez sem,csak az AdSense-t társítottam így csak a reklám kattintásokért kapok pénzt?

2. Kérdés:Ez az alap partnerség és ez mellet jelentkezhetek még egy partner céghez amivel a videó megtekintések után is kapok pénzt?

3. Kérdés:Mennyit is fizet a YT ezer megtekintésre?Volt ahol az írta 7 dollárt,volt ahol 5 és 25 közt,és volt olyan,hogy 75 centet.Mi a valóság?

4. Kérdés:Mindenféle videóval kereshetek pénzt?Szóval ez a tag is pénzt kap a videói után?

( https://www.youtube.com/user/failarmy/featured)

Pár kép a csatornám helyzetéről:

[link]

[link]

[link]

[link]

Lehetőség szerint olyan válaszoljon aki ért hozzá valamilyen szinten.

2014. júl. 29. 20:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!