Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Holnap állásinterjúm lesz...

Holnap állásinterjúm lesz skype-on. Hogyan öltözzek?

Figyelt kérdés
Én egy egyszerű, egyszínű pólóra gondoltam (tehát semmi extra). Vagy fel kellene vennem egy inget/zakót? Az én véleményem szerint hülyén nézne ki ha itthonra kiöltöznék (felül legalábbis). Mi a véleményetek?

2014. júl. 28. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Zakó nem kell, de ing feltétlenül! Szerintem nyakkendő is. Szerinted hogy fog öltözni az, aki interjúztat? Na te is öltözz úgy! Ja, és ne csak felül öltözz ki...
2014. júl. 28. 12:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Még annyi lenne, hogy megadtak nekem egy skype nevet. Nekem kellene felvenni, vagy pedig meg kellene adnom az én nevemet emailben? Mert ha megadta, gondolom azért, hogy felvegyem, de elég hülyén hangzik, hogy ő interjúztat és én veszem fel:D. Lehet másnek teljesen egyértelmű, de nekem nem az. (egyébként még soha nem használtam skypot)
2014. júl. 28. 13:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerinted mi a búbánatnak adta meg a skype nevét, ha nem azért hogy felvedd?
2014. júl. 28. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!