Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehet tenni a férfiak...

Mit lehet tenni a férfiak hátrányos helyzete ellen?

Figyelt kérdés
Gondolok itt, pl olyan helyzetekre, amikor egy jól fizető állást nem kaphat meg egy férfi, mert arra van egy szűk szoknyás női juelentkező is, formás idomokkal, ezért a kieső férfi munkapályázó arra kényszerül, hogy intelligencájához mérten, képest alacsonyabb szintű munkát vállaljon, alacsonyabb fizetésért, hogy ne haljon éhen, mert egy bugyi kitúrta.

2014. júl. 28. 01:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Azt írtam, amit gondolok.

Nem tudom, hogy ki válaszolt, mert a válaszadó rejtett, de igen, igen, a sorokból egy jó fej lány jellemét olvastam ki.

Igen, udvarolnék. :)

2014. júl. 28. 21:08
 12/16 A kérdező kommentje:

Látom, hogy nem válaszolsz, mert egy sima bolti eladó nem parti neked. Akkor viszont ne utalj kérdéssel udvarlásra.

Igen, jól látod nincs sok pénzem, nem vagyok milliomos.

2014. júl. 28. 22:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Látom, hogy nem válaszolsz, mert egy sima bolti eladó nem parti neked.

Máris megítélsz. Egyébként nem én kérdeztem meg, hogy udvarolsz-e. Több embernek lehet, azonos százaléka, ez fel sem merült benned.

2014. júl. 29. 09:15
 14/16 A kérdező kommentje:

Most, hogy mondod, tényleg.

Gyorsan kicserélődtél.

2014. júl. 29. 19:41
 15/16 anonim válasza:
Semmis sem lehet tenni. A férfiak mind biológiai mind társadalmi szempontból a legalja népe.
2014. szept. 4. 14:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Legalja, ha úgy gondolod igazad van.

Legteteje, mint férfi aki értékes, akkor is igazad van. Mindenki maga választ.

2014. szept. 4. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!