Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit irjak az öneletrajzomba?...

Mit irjak az öneletrajzomba? Hazudjak netan?

Figyelt kérdés

A helyzet, hogy 7 eve kezdtem dolgozni es azota mar 10 munkahelyem volt, de mindenhol en voltam aki felmondott, egyetlen egynek a kivetelevel. Több mint fel evet voltam munkanelkulin is. Igazabol amikor fiatalabb voltam akkor valtogattam sürün a melohelyeket, az utobbi 2 helyen mar több, mint egy evig ott voltam.

Amugy most egy szamitogepes munkat akarok megpalyazni, de sajnos abban nincs meg tapasztalatom csak annyi, hogy a közepsuliban tanultunk arrol a programrol eleg sokat, persze azota mar van belöle ujabb verzio, de remelem hamar kiismerem majd az uj funkciokat vagy ha pozitiv valaszt kapnek akkor jobban felkeszülök majd belöle mielött az interjura bemegyek.

Üdv. 26/F

2014. júl. 24. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem értem, mit kellene írni bele, miről kellene hazdni? Az önéletrajzba a releváns készségeket és munkaköröket kell felsorolni. Erőltesd meg magad egy kicsit, és ne abban gondolkodj, mit is csinálsz pontosan majd, hanem hogyan tudod eladni magad úgy, hogy bizonyítsd, képes volnál olyan munkát végezni.
2014. júl. 24. 18:17
 2/2 Anitta.K válasza:
Ajánlom neked a CV-Online oldalát, nagyon sok hasznos tanácsot olvashatsz az önéletrajzokkal, állás interjúkkal kapcsolatban. :)
2014. okt. 2. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!