Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért a jó embereket éri a...

Miért a jó embereket éri a folyamatos szerencsétlenség és baj?

Figyelt kérdés
Egy 4 gyerekes családnak(nem roma származású) van kb havi 300 000 ft-os kiadása(ebben nincs benne az étkezés),és 22 800 ft-os havi bevétele.Valakinek valami ötlet hogy ne kerüljenek az utcára?Nem ingyen akarnak élni,csak dolgozni szeretnének!!!

2014. júl. 24. 08:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Annyira könnyedén írkálnak az emberek ,,baromságokat" Aki megteheti hogy jó élete legyen meg sosem volt ilyen helyzetben az legyen szíves befogni a pofáját meg a saját jó életével foglalkozni!Ez a nyomorultság,az ilyen ember,akinek ennyi dolga van,hogy a szerencsétlent basztassa........ eszed meg nincs...... kíváncsi lennék hogy Te miből élsz meg mit tettél érte?! Hát nem veszik észre az emberek hogy mi folyik ebben az országban?! Ennyire buta nem lehet ennyi ember.....
2014. aug. 3. 15:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindenki annyi gyereket (és hitelt) vállaljon, amennyit el tud tartani (tud fizetni). Jó lenne, ha ezt végre megtanulnák az emberek, és akkor nem kéne sírni, hogy jaj nincs pénz, meg a **** állam/orbán/gyurcsány/XY... Természetesen mindenki hibás, csak ők nem.
2014. aug. 3. 16:36
 13/13 anonim ***** válasza:
40%

Hogy mit tettem érte?

Tanultam, az egész fiatalkoromat áttanultam, nyáron munkát vállaltam, képeztem magam (NINCS felsőfokú végzettségem), 2 szakmám van, gyűjtöttem a pénz, ha csak egy kicsit is. NEM CSINÁLTAM GYEREKET A NYOMORBA. Most van már menyasszonyom, ketten keresünk pénzt, tanulunk, félrerakosgatunk, ha havi 1000 Ft-ot sikerül, akkor annyit. 5 éve dolgozom még csak, szarért húgyért, minimálbérért kezdtem dolgozni. 3,5 évig dolgoztam annyiért. Aztán munkanélküli lettem, kemény 3 hétig voltam munkanélküli, mert találtam állást. Versenyképes szakmám van, és talpraesett vagyok, határozott. Most a minimálbér 3x-osát keresem meg, előrébb léptem az életben. Nem érdekel a kormány, nem őket okolom ha nehézség van az életemben, hanem magamat. Nem az államtól várok segítséget, hanem csak saját magamra és a páromra számíthatok. Én így élem az életemet. És szintén budapest. Maholnap 30 éves leszek. Van 3 havi megélhetésre félretett pénzünk. Ennyi a dolog. Soha életemben nem siránkoztam. Amikor 2 évig kerestem pályakezdőként melót akkor sem.

2014. aug. 3. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!