Felvennének egy reptéri étterembe kisegítőnek de napi másfél órát kasszázni kellene a hajnali órákban. Gyakorlatilag nyelvtudásom semmi nincs és ezt elmondtam az üzlet vezetőnek is de azt mondta nem gond találjam fel magam. Viszont eléggé izgulok, hogy egyáltalán el merjem e vállalni. Hiába tanultam általánosban és középsuliban nyelvet, mivel nem használtam azóta se a nyelvtudásom kimerül 1-1 szavakban. Attól tartok a külföldi vendégek megvetnek vagy lenéznek majd amiért nem beszélem még az angolt sem és ez miatt már most kellemetlenül érzem magam.
Hát akkor kezdd el szépen tanulni, szerintem pár hét alatt meg tudsz tanulni alap szinten. Én 17 vagyok és videójátékokból tanultam meg középszintig, csak a nyelvtant kellett "tanulnom" úgymond, de azt is csak néha-néha. Nem nehéz nyelv. Kezdd el megtanulni a szavakat, a köszönéseket, azokat, amikre szükséged lehet. Igaza van az üzletvezetőnek, legyél tökös, oldd meg így a helyzetet, az egy gyáva dolog lenne, ha nem vállalnád el e miatt. Az életben semmit nem lehet elérni így.
2014. júl. 20. 20:00
2/6 Különlegescsajszi válasza:
Ne,mert te fogsz repülni a repcsi helyett..:D
2014. júl. 20. 20:07
3/6 anonim válasza:
Szerintem vállald el, legrosszabb esetben csak elküldenek és akkor ugyanott vagy mintha nem vállaltad volna el, veszteni valód nincs. Egyébként testbeszédéből és a beszéd stílusából nagyon sok mindenre rá lehet jönni akkor is, ha nem beszéled az adott nyelvet, ráadásul ha van hozzá érzéked egy idő után már el fogod kezdeni megérteni a mondanivalójukat, de akár be is seggelheted a szükséges tudnivalókat, kasszázásnál nem kell túl nagy szókincs.
2014. júl. 20. 21:42
4/6 A kérdező kommentje:
1-es 4-es válaszolónak köszönöm a kimerítő és hasznos választ.
2-es neked is köszi, végül is igen legrosszabb esetben repülök én is ;).
A 3.-nak: Köszi de inkább tartsd meg a kötelet hátha neked még szükséged lesz rá az életben.
2014. júl. 20. 23:06
5/6 anonim válasza:
Próba szerencse, lehet úgy bele jössz hogy alig akarsz majd onnan szabadulni
2014. júl. 21. 11:17
6/6 anonim válasza:
Ha nem érdekli a munkáltatót, akkor vállald el. Emiatt meg szerintem ne szégyelld magad, szégyellje az, aki elmegy egy országba, és pár szót se tud a nyelvén.
Max angolul a legalapabb dolgokat átnézed ha zavar, pl számok, vagy az ott árult ételek nevét.
Én elvállalnám, bár nekem most nagyon kéne munka.... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.