Létezik valós otthoni munka?
Figyelt kérdés
Természetesen nem azokra a kamu munkákra gondolok, amikkel "10 perc alatt 100.000-et lehet keresni". Bármi olyan valós munka, amit otthonról lehet végezni.2014. júl. 17. 07:16
1/5 anonim válasza:
Igen.
Munkáltatótól függ, nagy multinál dolgozom, van olyan kollégám, aki teljes egészében otthonról dolgozik és összesen eddig egyszer találkoztam vele személyesen fél év alatt. Mások heti egy vagy két nap vannak otthonról, főleg gyereknevelés miatt.
Konkrét munkát így nem tudok mondani, az általam említett emberek pénzügyesek.
2/5 anonim válasza:
Én olyanról tudok, h infósok otthonról bedolgoznak, mert az otthoni gépről csatlakoznak, de ez is csak azokon a napokon mikor megy minden magától.
De nyilván mikor csapatmunka van vagy főnök jobban felügyel akkor bemennek ők is, szal nem állandó.
3/5 anonim válasza:
Fejlesztés (nem csak infós) akadhat, vagy alkalmi meló (pl. töltögettem ki anno excel táblából zöld lapokat kézzel 5000 Ft-ért), vagy saját vállalkozás.
4/5 anonim válasza:
Tőzsdézhetsz is otthonról... Persze nem fogsz minden percben keresni de havi szinten jó lehet ha ügyes vagy és képzett!!!
5/5 anonim válasza:
Tudnék, valós otthoni munkát ajánlani, aki tud angolul.
Privátban elmondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!