Szerintetek állásinterjúkon kivételeznek a szép, dekoratív nőkkel?
Figyelt kérdés
Hallottam olyasmit, hogy egy csinos, kihívóbb ruhát hordó nőt hamarabb felvettek, mint egy átlagos kinézetű, konzervatív öltözködésűt, pedig nem volt képzettebb, vagy okosabb. Ez tényleg így működik?2014. júl. 13. 22:28
11/16 anonim válasza:
zoligyerek: milyen pozíció az, amire egy sokéves tapasztalattal rendelkező és egy pályakezdő is pályázik? Nem tudok ilyet elképzelni...
12/16 anonim válasza:
Pont hogy nem. Max valamennyire ha férfi az interjúztató és ő a management tagja is, akkor lehet hogy asszisztensnek vagy titkárnőnek vagy mittomén, de az én tapasztalatom az, hogy amint nő az interjúztató, az tuti hogy csinos nőknek esélye sincs.
13/16 anonim válasza:
vagy inkább hogy nincs gyereke
14/16 anonim válasza:
Kabcsi, mi a hihetetlen? Egy intézet feldobja a témát a közigállásra és már hullanak is befelé az érdeklődők tucatszám. Aztán a végén a főnök eldumál néhányukkal.
15/16 pbiker válasza:
Vannak olyan cégek, melyek nem az eszük miatt veszik fel a nőket, de szerencsére kevés van belőlük.
Az én munkahelyemen ez elkézelhetetlen. OK, felvesznek egy bombanőt, de többre nem jó, hogy bámuljuk, ezért rövidesen repülne is.
16/16 anonim válasza:
utolsó:
építőiparban dolgozol? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!