Vannak itt műszaki-menedzserek? Mennyit kerestek? Mit gondoltok róla?
Én nem vagyok az, de vannak barátaim, akik azt végezték pár éve. Valaki a Boschnál dolgozik, valaki egy norvég cég itteni képviseletét viszi egyedül elég magas fizetésért, más csak projektvezető lett egy kisebb cégnél átlagos diplomás fizetésért.
A baj az, hogy "menedzser" nem az egyetem, hanem a szamárlétre kijárása után leszel, és emiatt az elején sokan csalódhatnak ebben. Viszont az előnye ugyanaz mint a hátránya: sok mindenhez értenek, de semmihez se igazán.
Köszönöm a választ!
Szerinted érdemes belevágni?
Eredetileg gazdasági szakra akartam menni, de mivel önköltséges, ezért az kiesett. Előtte felmerült a műszaki pálya is, de mivel nincs bennem kimondott műszaki véna (csak egy bizonyos szintű érdeklődés), ezért arról lemondtam.
Egy ideje már civódom, hogy egyáltalán menjek-e továbbtanulni fősulira/egyetemre. Végül egyik nap amikor nézegettem a 2014-es felvételi statisztikai adatokat rátaláltam erre a szakra, rögtön utánaolvastam és megtetszett, viszont amikor a piacképességét nézem elég változó véleményeket találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!