Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mire számítsak kapok pénzt?

Mire számítsak kapok pénzt?

Figyelt kérdés
Létrehoztam blog oldalakat,mivel olvastam,hogy ezzel pénzt is kereshetek,de valóban kapok pénzt érte?minél többet készít az ember annál több a bevétele,ez tényleg így van,kinek mi a tapasztalata?
2010. jan. 6. 16:41
 1/6 anonim válasza:
akkor kapsz pénzt, ha reklámozol valakit...
2010. jan. 6. 16:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem ezért egy árva vasat sem kapsz.

Ha elhelyezel rajtuk reklámot, akkor a reklámozó fizet neked érte, ha előzőleg szerződsz vele.

A kulcsszó a látogatottság. Napi 5000 látogató alatt nem nagyon fognak akarni reklámozni az oldaladon.

2010. jan. 6. 17:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem magamról írtam,hanem több különböző blogot hoztam létre,reklámozok csapatokat márkákat,így sem kapok?meg regisztráltam a google adsense nevű programba.
2010. jan. 6. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Az, hogy te reklámozol, nagyon kevés.

Ahhoz, hogy pénzt kapjál érte SZERZŐDÉST KELL KÖTNÖD a reklámozandó céggel a szolgáltatásról. Ez alapján fizetnek neked. Te pedig (nem mellékesen) kiszámlázod nekik az összeget.

2010. jan. 7. 08:03
 5/6 judka ***** válasza:

Így senki nem fog fizetni neked.

Csinálj egy jó blogot, esetleg egy weboldalt, aminek (idővel) jó látogatottságot szerzel, utána van értelme az AdSense-szel, meg az Etargettel foglalkozni.

2010. jan. 7. 13:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Elhelyeztem reklámokat is az oldalon,olyan kulcs szavakat használok,amiket az emberek sokszor beírnak a keresőbe,letöltöttem egy kis kézikönyvet abban le van írva,mit hogyan csináljak,google adsense oldalon megadtam adataimat,elképzelhető hogy keresni fognak telefonon?
2010. jan. 7. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!