Mennyi lenne a fizetésem - tól -ig határ, vagy kb. - ha a NAV-nál helyezkednék el felsőfokú végzettségű adóellenőr munkakörben. Vannak e egyéb juttatások, cafeteria, éves jutalom, stb?
Természetesen utánanéztem - tv., rendeletek, internet - és kiszámoltam, de a párom nem akarja elhinni, hogy ennyi lenne. Ő még nem látott rosszul öltözött, 100 ezerből "tengődő" NAV-ost. Ahányszor bemegyünk a hivatalba ott "normálisan" öltözött emberek vannak, akik nem úgy néznek ki, mint akik rosszul keresnek, van kocsijuk, mennek nyaralni. Biztos kapnak éves nem kevés jutalmat - szerinte...
Egyébként most látom, hogy este elgépeltem, nem 13, hanem 23 éve dolgozom. Elnézést!
Vélemény?
Ruhapénz nincs évek óta, én középfokú végzettséggel dolgozom a NAV-nál ami havi 77 290 forintot jelent, viszont felsőfokúval megkapnál kézbe olyan 100 000 - 110 000 forint körüli összeget. Ha nyelvvizsgád nincs akkor a nyelvpótlék nem jár, a cafeteria pedig évente bruttó 200 000 ft.
Jutalom 3 havonta adható, tehát nem jár.. Ez ugye elvileg éves szinten 4 jutalom kifizetését jelentené, a gyakorlatban viszont hosszú évek óta csak 3-at adnak.
Összege változó, de nagy általánosságban bruttó 150 000 - 240 000 forintot jelent, de ez is sok dologtól függ, pl mennyire elégedettek a munkáddal, milyen keret van rá, milyen mutatókat sikerült teljesíteni, próbaidős vagy-e stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!