Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnátok segiteni? További lent

Tudnátok segiteni? További lent

Figyelt kérdés
15éves fiu vagyok budapest közelében lakok.gyorsan sokpénzt szeretnék keresni..segitsetek irjatok oldalakat vagy ehhez hasonlokat mert amiket én találtam azok nemjok:/

2014. jún. 25. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Neten keresni pénzt nem nagyon fogsz. Diákként dolgozni meg 15 évesen nem nagyon lehet, ha lehet valahol mégis, oda meg inkább idősebb diákot várnak el.

Ha pénz kell, akkor gyűjtsd össze a zsebpénzedet, az ajándék pénzeket. Rokonoknak, szomszédoknak segíthetsz kis zsebpénzért cserébe.

2014. jún. 25. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:

"szeretnék.."

én is szeretnék sok mindent.

2014. jún. 25. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Legyél te a Korda Gyuri.
2014. jún. 25. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne csesztessétek szegényt, lehet hogy nem is kap zsebpénzt. 16 év alatt azt hiszem nem vállalhatsz diákmunkát, szóval kérdezgesd a szomszédokat hátha kell nekik egy kis segítség némi juttatásért. Halálra nem fogod keresni magad, max lesz +néhány ezer ftod.
2014. jún. 26. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!