Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon belül mennétek...

Magyarországon belül mennétek a munka után?

Figyelt kérdés

Borsodban dolgozom egy német cégnél mint hegesztő. A Megyébe ez jó fizunak számít (160K nettó 3 műszakban + 12K bözsi)

Most elvisznek egy munkát (5-6 ember fölöslegessé válik akik ezt csinálták) szó szerint az ország másik végébe de ugyan ezen céghez.

Felajánlották hogy mehetek. A pénz ugyan ennyi (bár állítólag nyugatmagyarosságon jobban lehet keresni) + adnak lakást rezsi az én költségem és a barátnőmnek i tudnának munkát adni a cégnél ( alkatrészek csomagolása 100-110 nettó + 12 bözsi)

Állítólag azért ajánlották fel az állást mert a nyugati határszélen nincs hegesztő szinte mindenki kijár dolgozni Ausztriába. És éppen ezért kérhetnék több pénzt is.

szerintetek ?

Nemigazán köt ide semmi csak a szülők és a haverok. Nincs saját házam ami esetleg itt tartana.

27 éves vagyok barátnőm 23 éves.

2014. jún. 23. 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Ha lakást is adnak, plusz a bnőnek munkát, plusz nem köt oda semmi, akkor.... menj.
2014. jún. 23. 20:02
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
És lenne másik munkád a jelenlegi lakóhelyeden?
2014. jún. 23. 20:02
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Az jó, hogy adnak lakást és a barátnődnek is munkát. A barátnőd egyébként benne lenne?

Szerintem is sokat számít, hogy a jelenlegi lakóhelyeden lenne-e más munkalehetőség.

2014. jún. 23. 20:05
 4/12 A kérdező kommentje:

Lenne 100 is de ennyi pénzt semelyik másik cég sem adna. a legjobb ajánlat 195 bruttó semmi + juttatás de csak 1 műszak.

A barátnőm meg csak mi minimálbérért találna. (ápolónő de nincs felvétel még miskolci kórházakba sem)

2014. jún. 23. 20:08
 5/12 A kérdező kommentje:

" barátnőd egyébként benne lenne?""

ő nemigazán szeretne elmenni innen. Szereti ezt a kisvárost és szerinte itt is lehet boldogulni csak akarni kell.

2014. jún. 23. 20:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondanám, hogy menjetek. De így, hogy ő nem akar, elég nehéz.

Szerintem jó, hogy így számítanak rád a melóhelyen és ez egyfajta elismerés.

Meg aztán az új környezetben, új helyen lehet, hogy hosszú távon jobb lenne, és olyan lehetőségeitek lennének, amik a jelenlegi lakóhelyeteken nem.

A barátnőd egyébként mit tervez, ha egyszer nem talál munkát?

2014. jún. 23. 20:15
 7/12 A kérdező kommentje:

A nagyon muszáj jönne velem. És most is dolgozik 77k nettóért cigis trafikba van.

Csak ő szeretne a barátnőkkel a nagyvárosba dolgozni (kórházba mint ápoló, a barinők is ott vannak és jóval több pénzért túlórával 150K is megkeresnek)

Szeretne autóval járni dolgozni munka után kávézni a barátnőkkel szombatonként shoppingolni esténként bulizni stb

Úgy élni ment egy huszonéves.

2014. jún. 23. 20:27
 8/12 anonim ***** válasza:
72%

Van ápolónő ismerősöm, több műszak, kemény fizikai munka, lelkileg sem egy leányálom. Nincs ereje munka után kávézgatni, shoppingolni.

De ezeket megtehetné, akkor ha költöznétek és normális munkahelye lenne, nem? :)

2014. jún. 23. 20:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Nehogy kihagyd.
2014. jún. 23. 22:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Én simán mennék. A következő lépés meg majd lehet az, hogy még ennyit ugrasz nyugatra.. :D
2014. jún. 24. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!