A kukások mennyit keresnek havonta?
A 100ezer az nagyon max.bruttóban. Kézhez szerintem olyan 60-70-et kapnak, de lehet, hogy ennyit sem. Bár nem tudom mit értesz a kukás alatt...
Vannak a guberálók is (mi is csináltuk), akik járják a lomtalanításokat ország-(sőt Európa)-szerte. Összeszedik amit hasznosnak gondolnak még és eladják. Végülis ők is kukások, de ők akár több százezret is keresnek egy út során, de az is lehet hogy utána hónapokig semmi...
Először is,a kukásokhoz bejutni kihalásos alapon lehet!
Iszonyatjól keresnek,én 6 évvel ezelőtt ismertem egy kukást,és ő bizony kézhez kapta a százezret!!Hat évvel ezelőtt!!!Akkor vajon most mennyi lehet??Nagyon nehéz bejutni,mindíg iserősöket,rokonokat vesznek fel,és életük végéig vígan élnek ebben a szakmában!Jobban,mint bárki,akinek kevés az iskolája!!!
Szia, én a kukásoknál dolgozom, és teljesen reális bérinfót tudok neked adni!
Rakodók (Akik a kukáskocsin állnak kint és borogatják a kuákat).: Nettó 100 000 Ft
Sofőrök.: Nettó 145 000 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!