AZ normális hogy a zsebpénzem a nyári szünetben csak 200ft/hét?
a szüleim kereső emberek nem is élünk szegényen
de még is csak 200ft ez normális?
szerintetek sajnálják?
nem dohányzom nem is drogozom se semmi ilyesmi igy hát nincs mitől tartaniuk és ezt ők is tudják.
200 ft? Az naponta is semmi :)
Akkor inkább ne is adnának. Nem tudom hány éves vagy, de bárhol ha melózol valamit akkor "milliomos" is lehetsz ehhez képest
Hát, attól függ mire kell költened.
Nekem zsebpénzem sose volt, én a magam részéről baromságnak is tartom, én sem adok zsebpénzt. Én anno kajára kaptam csak pénzt a suliba, mikor mennyit. Nyáron sose kaptam, mert minek, nem volt iskola, nem kellett reggelente kaját vennem, de bármire kellett, szóltam és adtak rá vagy megvették.
Viszont ha neked adnak ennyit és nem is vesznek meg semmit, "van zsebpénzed" felkiáltással, akkor mindegy lenne, ha nem is adnának. Ennyi pénzből a legtöbb helyen a strandra is csak nyár végére tudnál kimenni, mert addigra jönne össze a belépő ára. Nekem volt olyan barátnőm anno, akinek adtak havonta egy kis zsebpénzt, de onnantól kezdve leszarták, abból kellett MINDENT magának megvenni, még a betétjét is, ilyen helyzetben, ha nyári szünetre lecsökkentik 200 forintra az azért főleg elég nevetséges.
Na de igazán belegondolva, havi 800 forint az egy nagy semmi 2014-ben, ennyiért felesleges adni, nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!