Ha viszek igazolást akkor nem kell fizetnem?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy olyan diákmunkát vállaltam ami nagyon nem nekem való... Már voltam néhány napot, de mielőtt mentem napokig idegeskedtem, sírtam annyira nem akartam menni. Eltelt egy kis idő és kellett volna a pénz, és elvállaltam... Tudom nem kellett volna, de akkor azt hittem most menni fog... Megint ugyanaz volt, napokkal előtte már tiszta ideg voltam. Egy nappal előtte lemondtam, de félek hogy kell valami pénzt fizetnem... Ha viszek orvosi igazolást akkor is megbüntethetnek?
Köszi a válaszokat
2014. jún. 16. 08:14
1/3 anonim válasza:
Simán felmondják a szerződésed és kalap, kabát, nem lesz ebből büntetés... Annyi ilyen szemét meló van, hogy elképzelhetetlen, én is mentem anno pár napot és ott hagytam a p*ba. Ha nem bánod, hogy nem lesz belőle pénzed, akkor menj be és mondd fel, ennyi.
2/3 anonim válasza:
Annyi hogy van olyan munkahely ahol igazolatlan napért egy napi bért levonnak (azon felül amit nem kapsz meg mert nem mentél be).
3/3 A kérdező kommentje:
Ettől tartok én is. De arról értesítene az iskolaszövetkezet?
2014. jún. 16. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!