Milyen diákként mekiben dolgozni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Felvettek egy meki diákmunkára.Tudnátok mondani tapasztalatokat? Meg milyen a fizetés, és hogy milyen lesz először?
Előre is köszönöm! 16/L
2014. jún. 13. 18:03
1/3 anonim válasza:
Étteremtől függő, valahol normálisak az oktatók, valahol meg leszarják csak ne csinálj nagy hülyeséget. Majd meglátod.
Fizetésről meg felvételkor tájékoztattak, alá is kellett írnod egy papírt munkaszerződés címen.
2/3 anonim válasza:
A meki elég jó hely diákként, bár tényleg üzlete válogatja milyen a főnökség. Viszont minidg korrektek, kifizetnek, nincs meglepetés.
Ami miatt szeretnek ott dolgozni, hogy folyamatosba vesznek föl, nem 1-2 hétre, és többet fizetnek mint a nagyon-minimum.
3/3 anonim válasza:
Nekem jó volt. :) Sokat ettem zigban és ráfogtam másra és csak pár nappal a befejezés előtt jöttek rá, szal végig mekiztem a nyarat és még fizettek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!