Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A CEUR Angol fesztiválos...

A CEUR Angol fesztiválos diákmunkáiról érdekelnének vélemények, tapasztalatok. Megéri-e belevágni?

Figyelt kérdés
Többek között arra lennék kíváncsi, hogy mennyire megbízható? Milyen jellegű a munka és mennyire kemény? Mennyi Szabadidőt biztosítanak? Megéri-e belevágni? Köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 6. 01:40
 1/4 anonim válasza:
engem is érdekelne
2014. jún. 25. 12:59
 2/4 anonim válasza:

személy szerint 1 hete értem haza az egyik meghirdetett munkájukról.(Royal Ascot)

a napi munka 12-13 óra(ez minden fesztiválon ennyi) szünet egyszer 1 órás volt.

feladat: szemétszedés, pakolás, tisztítás( az ürüléktől a hányásig mindent)

ezek alapján keménynek nem mondanám a munkát, csak tudj állni a lábadon, meg olykor-olykor legyen gyomrod hozzá..

szabadidő..mivel napi 13 órát dolgozol, így örülsz, ha visszaérsz éjszaka s alszol.(egyébként nekünk nem volt, lehet máshol van)

hogy megéri-e belevágni illetve, hogy mennyire megbízható..azt majd akkor tudnám leírni, ha átjön a bankszámlámra az ígért összeg.

minden *rossztól* eltekintve...jó a társaság, pár kilót lefogysz, jó érzéssel jössz haza: hogy igen, ezt is megcsináltam, valamint hát azért csak Angliában voltál!

2014. jún. 30. 11:24
 3/4 anonim válasza:
hmm... köszi a választ :) és légyszi leírnád majd, hogy mennyire érte meg?
2014. jún. 30. 22:21
 4/4 anonim válasza:
100%
Egy másik válaszoló vagyok. Nos, én nem az Ascoton voltam, most olvasva az ottani tapasztalatokat, még szerencse. Igazából attól függ, hogy hova, melyik eseményre jelentkezel dolgozni. Én Augusztus 12-én mentem és szeptember 8-án értem haza. Három helyszínen is voltam: V-fesztival: itt szemetet szedtünk, de nem 12 és 13 órában, hanem általában 8 órában, viszont korán kezdtünk (reggel 5-6 órakor), és így délután viszonylag sok szabadidőnk volt...este mászkáltunk a városba és koncerteket is megnéztük. Rengeteg jó cuccot lehet találni, első munkanap találtam egy pénztárcát 45 fonttal, és még a halom apróról amit a földön találtunk, nem is beszéltem...Egyébként a talált pénzből 65 fontot hoztam haza, úgy, hogy egy csomót költöttem a tesco-ban. Ezek után jött a nehezebbik része az egész kintlétemben... Átmentünk Reading-be a Reading fesztiválra este, ahol rögtön munkába is álltunk, sátrat se volt időnk felállítani vagy valami...3 napig éjjel dolgoztunk, ez készített ki a legjobban, hajnalban k**va hideg volt, volt, hogy 6 fokban dolgoztunk, meg is fáztam, az utolsó 1 hétben szúrt a jobb tüdőm és köhögtem, mint az állat. Megfázott egy bordaközi izmom, egészen októberig nem múlt el. Közben jött a hír, hogy a csapat felét átviszik Silverstone-ba a MotoGP-re wc-ket és zuhanyzókat takarítani...Ez volt a legjobb. A kemping site-on volt egy nagy sátor, ahol volt egy pihi szoba TV-vel és non-stop tea és szörp fogyasztással...Illetve itt esténként főtt ételt kaptunk. A britek nagyon kedvesek, sokszor előfordult, hogy valamelyikünkhöz odajöttek és megköszönték a tiszta munkát, amit végeztünk, néha pár fontot is a kezünkbe nyomtak. Egyszer pedig egy 60 év körüli hölgyet a tesco-ban előreengedtem a pénztárnál, hát nem is kell mondjam, legalább 2-3 percig magasztalt, hogy milyen udvarias fiatalember vagyok. Pár pozitív tapasztalat még: egy halom jó cipőt lehet találni. Személy szerint 4 pár márkás cipővel jöttem haza, plusz még parfümök, elektromos cigi, amit el is adtam itthon...iphone-t is jó lett volna találni, volt aki hármat is talált :D Anyagilag teljesen jól jöttem ki belőle: a fizetés nettó (minden levonás után) 205ezer volt, de ez mindenkinél változó, attól függ mennyit dolgoztál, de ez egyértelmű. Plusz a talált pénz, 65 fontért itthon kaptam 24ezret, illetve eladtam a elektromos cigit egy tizesért. Összességében megérte, de hogy őszinte legyek, még egyszer biztos nem mennék ki, maximum két hétre és nem négyre....Baromi kimerítő, főleg sátorban lakva. Bármi más kérdés van, szívesen válaszolok :)
2015. ápr. 26. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!