Az egészségügyben hogy néz ki egy állásinterjú (elbeszélgetés)? Bővebben lent
frissen végzett röntgenasszisztens vagyok. elbeszélgetnének velem. azt tudni kell hogy nem lett túl fényesek a végzettségem eredménye mert elég húzós volt a záróvizsga és így sajnos nem a valós tudásomat, hozzáértésemet tükrözi. tapasztalatot a szakmában gyakorlaton szereztem és az se volt valami sok idő, meg nem is bíztak ránk nagy feladatokat, inkább csak megfigyeltünk.
szóval arra lennék kíváncsi hogy ez esetben miket kérdezhetnek? ugyan is nézik a végzettséget. ilyenkor rámennek a szakmai tudásra kellő szakmai tapasztalat nélkül mert ugye még nem dolgoztam. vagy azt figyelik meg milyen személyiség vagyok? amúgy talpraesettnek, magabiztosnak és alkalmazkodónak tartom magam többek között. bocsi a hosszas fogalmazásért. a válaszokat előre is köszi
Elmondod miért szeretnél ott dolgozni
(ahova mész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!