Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az egészségügyben hogy néz ki...

Az egészségügyben hogy néz ki egy állásinterjú (elbeszélgetés)? Bővebben lent

Figyelt kérdés

frissen végzett röntgenasszisztens vagyok. elbeszélgetnének velem. azt tudni kell hogy nem lett túl fényesek a végzettségem eredménye mert elég húzós volt a záróvizsga és így sajnos nem a valós tudásomat, hozzáértésemet tükrözi. tapasztalatot a szakmában gyakorlaton szereztem és az se volt valami sok idő, meg nem is bíztak ránk nagy feladatokat, inkább csak megfigyeltünk.

szóval arra lennék kíváncsi hogy ez esetben miket kérdezhetnek? ugyan is nézik a végzettséget. ilyenkor rámennek a szakmai tudásra kellő szakmai tapasztalat nélkül mert ugye még nem dolgoztam. vagy azt figyelik meg milyen személyiség vagyok? amúgy talpraesettnek, magabiztosnak és alkalmazkodónak tartom magam többek között. bocsi a hosszas fogalmazásért. a válaszokat előre is köszi

2014. jún. 5. 23:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Hmmm... ha lenne valós tudásod és hozzáértésed, nem számított volna, akármilyen húzós a záróvizsga. Akármit mondasz, erre az egy dologra ne hivatkozz, mert az ilyen védekezés után jókora mínusz kerül a neved mellé. (ugyanis ha előtted lesz egy valódi beteg, pont senki sem fog érdekelni, hogy a bokacsontokról szóló részt átnézted-e előző este...
2014. júl. 6. 10:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Elmondod miért szeretnél ott dolgozni

(ahova mész)

2017. okt. 7. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!