Szerbek, románok szegényebbek mint mi magyarok? Milyen ott az életszínvonal?
Nah, hat en roman vagyok, es higgyetek el hogy nem jobb, van fogalmatok mennyi itt a minimalbér?! 600 lej, vagyis 90,000 ft. plusz ebbol csak 500 lejt kapsz kezhez, vagyis 75,000 ft-ot. Na es osszuk be ahogy tudjuk. Itt jobb olyan allast szerezni ahol jon meg némi borravalo, mondok 1 példat, ha postas vagy jon borravalo is.
Ebben az evben nallunk nottek az adok, a benzin, az alkohol, az edesseg, es a gyorskajakra jo sok adot vetettek ki.
gyerekpenz meg 6000 ft 1 honapra. Ez a helyzet nallunk.
de tiszta hulye vagyok, bocsi rosszul szamoltam, 600 lej az 40,000 ft, ennyi romaniaban a minimalbéer, amibol lejon az ado, a biztositas, stb es kezhez kapunk 500 lejt, vagyis 33,333 ft-ot. Gyerekpenz meg 42 lej, vagyis 2800 ft.
Na igy mar jo. veletlenul szoroztam, de osztanom kellet volna. bocsi :D
ez eleg elszomorito, szerintem.
kepzeljetek el ha 1 csaladban csak egy ember dolgozna, ehen halnank.
09:31-es vagyok
Románia még így is menyország Ukrajnához képest.Ukrajnában a minimálbér ft.-ba átszámolva(jelenlegi árfolyam szerint) olyan 700-800 hrivnya.(16.600ft-20000 ft.)Nem viccelek és ebbőlj éljél meg akkor ,amikor már a gáz ,villany meg minden 2x drágább.Még kajára se jut vazeg
hát én meg szerbiai vagyok..
itt sem különb a helyzet,mint a románoknál..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!