Debrecen Ranger cégről hallott már valaki?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 20:28
1/2 anonim válasza:
szia, én holnap mennék állásinterjúra,de fogalmam sincs, megéri-e.nagyon keveset találtam a neten róluk, és az sem a legjobb..
2/2 opiopal válasza:
Még anno aktív álláskeresőként voltam náluk interjún tavaly tavasszal. A cég direkt értékesítéssel foglalkozik. A bérezés jutalékos rendszerben történik (csak jutalék van, egyéni vállalkozóit ki kell váltani). Voltam próbanapon is, akkor CIB Bank és T-Home termékeit kellett eladni Tiszafüreden. Most nem tudom épp mivel foglalkoznak. Tapasztalatszerzésnek jó volt. Kiderült számomra, hogy ezt soha az életben nem tudnám csinálni. A munkatársak nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, de én akkor rájöttem, hogy ez nem nekem való meló. Neked lehet bejönne. Gondolom tudjátok miről szól a dolog, de ha van bárkinek kérdése, szívesen leírom a tapasztalataimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!