Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diáknavigátor vs meló-diák?

Diáknavigátor vs meló-diák?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyiknél éri meg regisztrálni ? Van amelyik tényleg ad munkát 18 alatt is? (olyanok véleményét várom akiknek személyes tapasztalatuk van ). Köszönöm !
2014. jún. 3. 15:27
 1/2 anonim válasza:

Meló-diákhoz tavaly és azelőtt is jelentkeztem, nem hívtak vissza egyszer sem. Mikor személyesen voltam ott, akkor pedig csak a címerezést ajánlották fel, mint munkát, amit magamat ismerve nem visszautasítottam. Később egy barátnőm beszámolója alapján jól döntöttem, ugyanis többet dolgoztatták őket, mint kellett volna, szünetük alig volt, és napokig be volt dagadva a kezük az ott dolgozóknak. Többet hozzájuk nem jelentkezem, mivel ha nem vagy protekciós, egyből kilövik a jó lehetőségeket.

Diáknavigátorhoz tavaly jelentkeztem és idén is fogok, habár még nem volt alkalmam náluk dolgozni. Mikor múlt nyáron töltöttem a papírokat, hallottam egy telefonbeszélgetést, amit az ottani titkárnő folytatott egy jelentkezővel. Munkát ajánlott neki, mondván, hogy nagyon jól teljesített és rá gondoltak, hogy visszahívják. Mikor a hívott fél elutasította az ajánlatot, a nő máris tárcsázott mást és ugyanazt a szöveget elmondta.

Gondolom ez máshol is így megy, de azért gondoltam, leírom.

Remélem segítettem. :)

2014. jún. 3. 16:30
 2/2 anonim válasza:
Első vagyok, azt kifelejtettem, hogy mindkettő munkáltat, ha jól tudom 16 éves kortól.
2014. jún. 3. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!