Létezik programozó nő?
Figyelt kérdés
én még lányt normálisan worldöt kezelni nem láttam. Egy hackerfilmben láttam programozó csajt egyszer. ti hallottatok már hasonlóról?2014. máj. 31. 10:56
12/14 anonim válasza:
Vannak, egyre többen. És egyre "jobb csajok" is. És még nem is lehet mondani, hogy bénák. Persze a számuk még így is elenyésző, de azért vannak.
13/14 anonim válasza:
a Word kezelését középiskolában tanítják, szinte "kötelező" tudni hogy kapj jegyet évvégén infóból
A programozás kicsit nehezebb.
14/14 anonim válasza:
Ha úgy vesszük, a világ első programozója Ada Lovelace grófnő, Lord Byron angol költő lánya volt, aki még Charles Babbage analitikus gépét programozta még 1842-ben. Az ő tiszteletére nevezték el az angol védelmi minisztérium programozási nyelvét 1980-ban, az ADA-t.
Tehát a világ legeslegelső programozója nő volt.:D Csak most már kihaltak. xD
Na jó, a viccet félretéve, vannak programozó nők, csak kevesen vannak. Ismerek is, de többség inkáb a webes fejlesztésekben van otthon. Nem lehet őket beskatulyázni, vannak fiúsak is meg nőiesek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!