Érdemes jelentkezni rendőrnek?
23 éves vagyok, konkrét szakmám nincs.
fizikailag jó a teljesítőképességem sokat edzek.
Nemrégiben merült fel ez bennem, hisz a rendőrségnél nagy a lehetőség az előrelépésre, illetve, nalunk pl (kisváros) éjszakai szolgálatban hát maradjunk annyiban, hogy kb annyi a különbség, hogy a kcsoiban alszik, nem otthon.
Nem e késő lenne et elkezdeni nekem?
Utalom a rendőröket én is büntettek mar emg párszor, de vonzo az, hogy előre lehet lépni, a fizetés emelkedő, és persze a korai nyugdíj.
Ha el tudod magad képzelni rendőrként, hogy segíted az embereket, véded őket, elkapod a rosszakat, akkor csináld, nagyon szép, jó karrier az.
Ha csak a korai nyugdíj motivál (ami megszűnt), meg a kocsiban alvás (ami kamu), akkor ne.
nem szűnt meg, csak kitolták a határát. 25 év szolgálat után korkedvezményes nyugdíj jár.
Igazság szerint az előrelépési lehetőség vonz, hogy előléptetést lehet elérni. Egy barátom ismerőse pl szintén 24 évesen szakma után (asztalos) jelentkezett tiszthelyettesi képzésre. Felvették, majd készenlétis lett, majd törzsőrmester most már. 24/48 ba melozik, havi 200 ezer tisztán. Ez elég jól hangzik...
Persze. Természetesen, ha ez vonz téged.
Vannak tanfolyamok, vizsgák, ha megfelelsz a követelményeknek, és alkalmasnak fognak találni, minden további nélkül megfogod kapni az állást.
Szükség van a rendőrökre, a rend fent tartókra.
# 5 -kérdező, így nem szabad hozzá állni. Emberségesnek kell lenni, bosszú, ellenszenv , mások iránti utálat nem vezethet semmi jóra.
A dolgokat humánusan kell kezelni. A sok anyag közül ezeket is tanítani fogják.
Ha sikerül elnyerned a felvételt, indulatos nem lehetsz, mert simán elbocsátanak sőt büntetés is kaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!