Melyiket választanátok minden körülményt figyelembe véve? Két kicsi gyerek (4 és 1,5) és éppen felépült családi ház.
Nem tudom konkrétan menyi a fizetés a mostani helyen, de ha családi házra telt belőle, akkor biztos kényelmesen megtud belőle élni egy 4 fős család, így szerintem érdemes maradni.
De nagyban közrejátszik, hogy milyen igényei vannak az embernek. Aki szegényebb családban nőtt fel és beosztja a pénzét annak 300nettó felett inkább az a fő szempont, hogy nyugalom legyen a munkahelyen és nap végére ne fáradjon le.
"aki szegényebb családban nőtt fel és beosztja a pénzét annak 300nettó felett inkább az a fő szempont"
Ne általánosíts, én kifejezetten gazdag sarjként is ugyanígy gondolom, 300-400 nettóból családdal élve.
Őszintén?
Megbecsült senior mérnökként gondolom most is min. 400e-t keres. Ennek a triplája 1,2M havonta. Ezért SIMÁN megéri költözni.
Most lett kész a családi ház - na és? Eladjátok és majd építetek vagy vesztek egy újat. Még ha buktok is rajta egy kicsit (bár ez sem feltétlen következik be) akkor is pár hónap alatt visszajön a különbözet. Aztán utána az a 7-800e forint nagyon-nagyon jól jönne ám havonta, ha amúgy a férjednek nincs gondja az új munkával.
Én simán váltanék,mondjuk attól függ mennyi a zsé az új helyen ha sokkal több akkor azonnal mennék.
A gyerekekre meg ott van a nagymama,bébiszitter(simán ki tudod fizetni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!