Dolgoztatok már nyáron fagyiárusként?
Figyelt kérdés
Diákmunkaként gondolom, és ha igen akkor nagyon kíváncsi lennék a tapasztalataitokra. Megéri-e, mennyire fizetett jól stb.
Köszönöm előre is.
2014. máj. 23. 23:51
2/4 A kérdező kommentje:
hmm az is biztos nagyon érdekes lehetett
mesélj még..:o
2014. máj. 24. 00:53
3/4 anonim válasza:
Odaálltam az üveg elé...rájuk néztem...az árus rám. Mondom miva, kérdi mikőne, mondom egy ijjen pirossat...megegy csokíít.....meg egy rolettit. Édestölcsérben. De kiszedtem már rendesbe. Akkor nem kell. Akkor átrakom. Nem, szedj újat. Nem lehet. De lehet. ...szó szót követett, volt egy kis lökdösődés, verekedés, borogatás, ahogy az lenni szokott jobb helyeken, ahol van még élet... egyszóval nem gáz munka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!