Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Külföldi munka? Ilyen drága a...

Külföldi munka? Ilyen drága a kijutás?

Figyelt kérdés
Éppen nézegettem Angliai munkákat, és leesett az állam amikor láttam hogy 250-300.000 forintos INDULÓ TŐKE kell az első hónapban. Na már most. Akinek van ennyi pénze, hogy 300 ezer forintot csak úgy kivágjon az ablakon, az igazából miért van rászorulva a munkára? Mert azért ahhoz hogy valakinek legyen ennyi pénze szerintem elég jó anyagi háttere kell hogy legyen.
2014. máj. 21. 08:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Miért szerinted az utazást, a szállást és a kaját ki fizeti helyetted az első fizetésig?
2014. máj. 21. 09:11
 2/16 A kérdező kommentje:

Látom megint megfogta valaki a kérdésem lényegét. Ki beszélt itt arról hogy más fizeti helyettem??! Azt mondom, de akkor leírom megint, HOGY:

Akinek van ennyi pénze (250.000-300.000 EZER) forintja csak arra hogy kiutazzon akkor az hogy lehet rászorulva a munkára? Mikor ahhoz hogy valakinek ennyi pénze legyen, kell anyagi háttér. Na. Tetszik érteni?

2014. máj. 21. 09:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Még nem is sok. Kiutazáshoz is kell a pénz, ott kell kint nyitnod egy bankszámlát, kivenned lakást ( 1 hónapi albidíj+ 2 havi kaució, plusz 1. havi rezsi), ne is lesz rögtön állásod (hacsak nem kész állásra mész ki), adig enned is kell, utaznod is bérlettel sztem a 300eFt nem is sok.

Ismerőseim Dániába mentek ki leadták a Bp-i lakásukat és a pénzük 3 hónap alatt elfogyott csontig! Szerencsére a 4. hónaptól kaptak munkát!

2014. máj. 21. 09:44
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
300 ezer Ft nem sok, ennyit még egyetem alatti diákmunkával is simán ki lehet gazdálkodni.
2014. máj. 21. 10:28
 5/16 A kérdező kommentje:
Hát az elég jól fizető diákmunka lehet. :D Pláne ha nem kell minden fillért hazaadni.
2014. máj. 21. 14:02
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
tényleg nem sok. ha munkanélküli vagy itthon, akkor keresned kell egy olyan embert, akiben kölcsönösen megbíztok(de lehetnek ezek a szülők is elsősorban), akik megtámogatják ezt. ha meg minimálbérért dolgozol, akkor meg megpróbálsz félrerakni...ezért csinálják nagyon sokan úgy, mondjuk családosak, hogy először csak 1 ember megy ki, és miután ha sikerül ott letelepednie, akkor utána megy a család is.
2014. máj. 21. 14:27
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sem sok. valamit fel kell áldozni,hogy külföldre mehess. Én 300ezerrel neki se vágnék, még úgy is rizikósnak érezném. az tényleg talán 1 hónapra lenne elég
2014. máj. 21. 16:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem sok. Ha 300-at képtelen vagy összeszedni, maradj is otthon. Egyáltalán nem kell jó anyagi háttér ehhez.
2014. máj. 21. 18:25
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
300.000 még kevés is. Inkább 1500 € vagy font kell minimum a kezdéshez. Be kell fektetni ahhoz, hogy később jobban élhess. Én 3 éve, 3000 fonttal érkeztem Angliába.
2014. máj. 21. 18:27
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
valóban nem sok, ahogy már mondták, de mondjuk én ilyen hozzáállással a helyedben nem indulnék neki a nagyvilágnak. észre fogod venni, hogy mikor változott a szemléleted: otthon is kapsz munkát. na akkor el lehet gondolkozni.
2014. máj. 21. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!