Nyírbátori Coloplastban milyen feladatokat látnak el az ott dolgozó technikusok?
Elso kezbol tudhatjatok most meg. Jelenleg operator vagyok meg egy ideig a Nyirbatori Coloplastban, es mint operator, napi szinten dolgozok egyutt technikusokkal. En altalaban a tisztater'ben vagyok, ott is vannak technikusok.
Alapvetoen mar kozepfoku szakiranyu vegzettseggel felvesznek technikusnak, mar egy villanyszereloi vegzettseg is jo.
Felveteli van, a tesztek altalaban nagyon lenyegretoroek, es konyitami kell a szakmahoz egy kicsit, de ha bekerulsz, akkor betanitanak a gepekre.
A tetmelesben reszt vevo gepekhez kell erteni, ami folyamatosan mennek altalaban, igy az ido nagy reszeben a technikusok az asztaluknal ulnek, es youtubeoznak.
Ha megall a gep, ales az operator nem tudja egyedul megoldani (relative ritka) vagy ha olyan hiba tortenik, amit az eloiras szerint a technikusnak kell megjavitani (egy kettorol tudok, pl ha tütörés van, ki kell cserelniuk, ami kb 5p, es egy operator is meg tudna csinalni - megjegyzem, sokszor az operator bonyolultabb munkat vegez, mint a technikusok) akkor jonnek es dolgpznak egy kicsit, majd kitoltenek egy papirt, h segitettek. Ezen kivul, ha egy gepnek komolyabb baja van (ritka) akkor csapatban megprobaljak megoldani. Altalaban 3-5 technikus van jelen egyszerre egy muszakban, konnyu dolguk van altalaban, ha nincs nagyobb gond.
Olyasmi a dolguk, mint a szamitogepek eseteben a rendszergazdanak. Ha megy a gep, nincs dolguk.
Neha figyelik a gepet, ha felmegy a selejt% a gepen, es kitalaljak h hogy lehet levinni.
Harom muszakban kell nekik is jarni, a hangulat altalaban kozvetlen, barati. A Coloplastnak mindenki tegez mindenkit, a legtobb ember ennek megfeleloen kozvetlen.
Nem dicseretnek irom ezeket, mert en hamarosan elmegyek innen, csak ugy irtam le, ahogy van.
Most keresnek technikusokat jelenleg is.
bamboochatheone - Igen, Comp Male. :D
Itt is elfelejtettek elmondani egy két dolgot - pl hogy simán megpróbálták beadni a közveítősöknek, hogy "kötelező" a túlóra.. Nos, a szerződésben szó sincs ilyenről. Ha alá is irattak valami papírfecnit, akkor sem, mert annak nincs jogi ereje - mivel nem áll szerződésben a közvetítős a céggel, hanem a közvetítő céggel.
Amilyen jó kis hely (lenne) ez a gyár, olyan nagy káoszt csináltak benne a magyar vezetők. Most káosz van.
Operátor-nak vesznek fel, de már a teszted 80%-a GÉPÉSZ ismeret. Ha "papíros" vagy, éppen csak arra nincs időd, mert minden mást IS kell csinálni. Természetesen azért megkérdezik, hogy miért nincs vezetve a papír... :D Ennél felnevettem.
Vannak itt olyan anomáliák, amelyeket nem tudok felfogni az én szimpla agyammal néha. :D
Olyan, mintha egy hajóban ülnénk, mi, akik ott dolgozunk - ami süllyed, és ömlik be a lyukon a víz - a vezetőség meg látja, és nézi, és utasítja az embereket, hogy merjék kifelé a vizet... de egyiknek sem jut eszébe betömni a lyukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!