Bruttó bér nettójának és óradíjának kiszámítása?
Sziasztok, az érdekelne, hogy bruttó 111.000 ft-al vettek fel.
S hogy ennek mennyi a nettója?
Ha családi adókedvezményt nem akarom igénybe venni?
S nettó óradíjban is mennyibe jön ki?
Leginkább az érdekel, hogyan lehet kiszámítani a bérek óradíját.
Bébiszitterre is szükségünk van, hogy ha dolgozunk mindketten, mert másképp lehetetlen megoldani a gyerek felügyeletét. Nagyszülőkre ne igazán számíthatunk.
7 órás munkaidőre vettek fel bruttó 111.000 ft-al.
Hétköznap 1 szabadnap, 4 nap munka. 7 órában + túlóra
Hétvégén elméletben 1 nap szabi egy nap pihi 12 órában.
Azért írom, hogy elméletben, mert ez az első hetem, s szombaton 9-21:30-ig dolgoztam, s ma megyek vissza délután fél 6-ra, s hétfő reggel 6-ig dolgozom, majd hazajöttem s aznap, azaz hétfőn 15-21:30-ig dolgozom.
"Azért írom, hogy elméletben, mert ez az első hetem, s szombaton 9-21:30-ig dolgoztam, s ma megyek vissza délután fél 6-ra, s hétfő reggel 6-ig dolgozom, majd hazajöttem s aznap, azaz hétfőn 15-21:30-ig dolgozom."
Nincs ertelme oradijat szamitgatnod, mert az a 7 ora meglesz 10 is rendszeresen!
Igen, utolag én is kapcsoltam, azért is érdekelne, ha kiszámoljuk 7 órában, az egy napra hány ezer ft nettót jelent?
Leginkább azért érdekelne, hogy érdemes-e fizetnem bébiszitternek, főleg hogy így dolgoztatnak. S még szünet sincs jóformán.
111 nettója 72.705. Elosztod annyi órával, amennyit dolgozol és megvan a nettó órabéred. Én ebből a katyvaszból nem bírom kiszedni, mennyit fogsz dolgozni, ne haragudj.
ez családi kedvezmény nélkül ennyi. HA igénybe veszed, akkor az nettóban plusz 10ezer ft-t jelent.
lehet az előző pontosabb adatot mondott, én nem fillérre pontosat tudok, csak korábban számolgattam, és több havi példán keresztül az jött ki, hogy a bruttóm 2/3-át kapom kézhez.
azaz a fizudat megszorzod 0,67-tel. az 74 ezer.
majdnem annyi, mint amit az előző írt, ez tényleg nem pontos, de nagyságrendileg helyén van, és ha bármikor módosula a bruttód, vagy felvesznek 8 órába v többe, és felajánlanak egy bruttót, fejben gyorsan ki tudod számolni, mennyit kapsz abból kézhez, és az jó-e neked.
akkor is ezt a kis egyszerű módszert használom, amikor évente 1x jutalmat kapunk, és mivel az adókulcs már minden esetben egységes, szinte pontos szokott lenni a számításom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!