Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy világ dőlt össze bennem:...

Egy világ dőlt össze bennem: avagy mi a megfelelő hozzáállás egy munkahelyen (multinál)?

Figyelt kérdés

Pár hónapja dolgozom egy multinál. Én vagyok per pill pályakezdőként (!) a legeredményesebb az egész részlegben a teljesítményem alapján. Ma behívott az egyik kisfőnök és egy kisebb hibámért rendesen leteremtett, és közölte a következőnél kirúgnak. Nekem teljesen elborult az agyam (látta rajtam, hogy elvörösödöm és persze később szabadkozott), mert nem gondoltam egy kis hiba több hónap alatt felér egy kirúgással való fenyegetéssel. Nem tudtam, hogy ez hiba, a jó szándék vezérelt és nem is mondták el korábban.

Megalázva éreztem magam és csalódottnak.

Most teljesen kiábrándultam az egész munkából, semmi kedvem profitot termelni annak a cégnek és továbbra is a legjobbnak lenni. Arra gondoltam nem ér meg ez ennyi stresszt, elvégzem az átlagos elvárásnak megfelelő teljesítményt és inkább fejlesztem magam szabadidőmben más területen, jobb munkalehetőségért (nyelvtanulás, stb.).

Rosszul kezelem/gondolom a helyzetet?

2014. máj. 16. 23:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Általában aki tényleg jól teljesít,és nem félrevállról,a minimumot,affelé sokkal magasabbak az elvárásai a főnöknek.

Legalábbis nálunk mindig így volt eddig,akárhány helyen voltam /vendéglátás/. Akik el tébláboltak egész nap,sosem kérték számon. Aki nem dolgozik,az nem is hibázik.:D

Persze a lebaszás sem mindegy,hogy történik,azt nem szabad snekinek megengedni,hogy az alapvető tiszteletet ne adja meg neked,főleg ha szarér hugyér dolgozol. Olyat lehet találni ezer másikat is.

2014. máj. 23. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!