Önéletrajzba pozitív idézetet lehet írni?
Figyelt kérdés
Azt mondják az önéletrajz minket tükrözzön. Pozitív ember vagyok és egy kicsit szeretnék ebből beletenni az önéletrajzba azon kívül, hogy komfortosan van megformázva (értsd olvasható, szép), és az eredményeken kívül. Ti próbálkoztatok már pozitív idézetet beletenni? Volt sikere?2014. máj. 14. 14:09
1/4 anonim válasza:
Egy önéletrajban nem idézeteket kell írni, hanem eredményeket. Max a motivációs leveledbe tudod beleírni hogy mindig mindenhez pozitívan állsz hozzá.
2/4 anonim válasza:
NE! Én kiszórnám. Nem való bele! Ahogy az első írta eredmények kellenek bele. Ha beleírnál valami pozitív idézetet nekem tuti az jutna eszembe, hogy jóég, ez is egy OLYAN ember, aki az agyára menne mindnekinek a bölcsességeivel, torkon lenyomós pozitivizmusával, az iroda új hippije, éljen! Szóval érted. Akkor is, ha nem vagy ilyen. De mivel az önéletrajz nem erre való, és te beleírnád, ezt a benyomást keltenéd, hogy a mániád erőltetni a te kis életfilozófiádat minden körülmények között, mindenkinek, akkor is, mikor nincs rá szükség, vagy kifejezetten helytelen.
3/4 A kérdező kommentje:
Ma is okosabb lettem, köszi a válaszokat!
2014. máj. 14. 14:35
4/4 anonim válasza:
Én is kiszórnám. Máshol van a helye az idézeteknek, nem a CV-dben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!