Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 5000 ft kezdőtőkébőől lehet...

5000 ft kezdőtőkébőől lehet csinálni 150 ezret?

Figyelt kérdés
Tippmixből szeretném, megvan a stratégia h minden nap 1.5 ös oddsot kell rakni, aztán ha mondjuk nyerek 5-7 ezret, akkor másnap rakok 6 ezerrel, 1 ezrest elrakok ha buknék, és ez mindig ígyvan, szerintetek június közepére meglehet valósítani ?
2014. máj. 11. 18:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A probléma "csak" annyi, hogy nagyobb a valószínűsége, hogy a tartalékodat is elbukod, mint annak, hogy ezt a pénzösszeget megnyerd.

Tegyük fel, hogy első nap az 5000-ből felteszel 4000-et, a maradékot elteszed tartaléknak. Veszítesz. Oké, van még egy ezresed, azt felteszed egy hasonló mutatójú eseményre, és azt is elveszíted. Elképzelhető? Igen. Méghozzá nagyon gyakran megesik. Gondolta valaki, hogy tegnap döntetlenezik az Atletico meg a Barca? Vagy azt, hogy a Bayernt simán kiverik a BL-ből? Vagy azt, hogy kikap a bajnoki címért hajtó Real? Egy 1,10-es szorzójú meccs is elég könnyen el tud menni, nem hogy egy 1,50-es. Persze, ha már egyszer nyertél, mondhatod, hogy teszel félre tartalékba valamennyit. De ha hozzá kell nyúlnod a tartalékhoz, mi biztosítja, hogy azt nem veszíted el? Hogyan nyered vissza belőle a kezdőtőkédet? Persze, taktikázhatsz úgy, hogy onnantól csak a tartalék felét teszed fel egy-egy meccsre, így bizonyos ideig kitarthat a tartalékod, de úgy sem nehéz nulláznod magad.

Persze, ha nagy szerencséd van, akár egyetlen szelvénnyel is tudsz 150 ezret csinálni, de nem kell mondanom, hogy az mennyire valószínűtlen.

2014. máj. 12. 10:29
 12/15 A kérdező kommentje:
ma 5000ből 7500 jött :) 1 nap pipa !
2014. máj. 12. 19:25
 13/15 anonim válasza:
Kérlek vezesd itt minden nap, amikor megjátszod. Kíváncsi leszek a végeredményre. :)
2014. máj. 15. 21:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Na és mi volt tipp?

Én is kíváncsi lennék, bár tudjuk, írni bármit lehet. Én is írhatnám, hogy idén már háromszor nyertem lottóötöst...

Mondjuk ha a feladás helyét és a sorszámot+vonalkódot kitakarva feltöltenéd minden nap a megjátszott szelvényeidet, hihetőbb lenne. :)

Egyébként miért tűntél el?

2014. máj. 16. 11:43
 15/15 A kérdező kommentje:
felraknám de nincs usb kábelem, nem tűntem el, minden nap írni fogom h jött e vagy nem :)
2014. máj. 16. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!